Programma

BREAKING NEWS: DAY1 WORLD OF CARS IN JAARBEURS VERPLAATST NAAR JUNI 2021 DAY. 25-26-27 Juni 2021

DAY1 Lifestyle en 402 Automotive organiseren een splinternieuw auto- en lifestyle event, verplaats naar laatste weekend Juni 2021 in de Jaarbeurs Utrecht. 

Uiteindelijk hebben we moeten besluiten om de eerste editie van DAY1 World of Cars (18/20 december) uit moeten stellen naar 2021 en wel naar het weekend van 25 tot en met 27 juni. De huidige maatregelen en ontwikkelingen rondom COVID-19 maken het ons onmogelijk een geweldig en groots indoorevent te organiseren.
Natuurlijk gaan we er in 2021 een prachtige eerste editie van maken in de Jaarbeurs in Utrecht en hopen we dat u er net als wij enorm naar uitkijken om het publiek een onvergetelijke show te bezorgen.

Daar het nog ruim 7 maanden duurt tot aan deze show, zijn we achter de schermen druk bezig voor het publiek sowieso in het voorjaar en wellicht zelfs nog in december iets moois met DAY1 te bieden om zo ‘opgewarmd’ te worden richting DAY1 World of Cars in juni 2021.
Zodra we daar duidelijk over hebben, zullen we u dat vanzelfsprekend meteen melden.

U bent er bij de eerste editie in juni 2021 toch gewoon bij?DAY1 en 402 verbinden met hun beider expertise de online en offline werelden met elkaar tijdens een innovatieve en interactieve show, die in Nederland nog nooit is vertoond. DAY1 World of Cars, een verrassende show waar het draait om auto’s, maar ook lifestyle, sport, gaming, muziek en waar je oog in oog komt te staan met jouw favoriete auto’s, influencers, bekende presentatoren en acteurs en nog veel meer. Je komt ogen en oren te kort bij de Car Catwalk waar de mooiste supercars of de dikste autocreaties af en aan rijden "on stage”. Of waar je kunt kijken naar shows en presentaties van tal van bekende youtubers, vloggers of sporters. 


Je kunt een van de actie arena’s betreden, waar je getuige kunt zijn van de 1e Racing Influencers of de dikste driftwagens of meedoen aan de SuperCar Experience en instappen in een McLaren of Lamborghini Aventador. Ook kun je in één van de theaters luisteren naar motivational talks en inspirerende presentaties van influencers of bekende sporters of meedoen in kleinere breakout sessions. 


Maar er is meer; gaming zone, sport zone, music world en tal van workshops en livedemo’s. Of je bent getuige van live vlogs, die je 's avonds terugziet op Youtube of Instagram.

Het bestuur nodigt u graag uit!