BREAKING NEWS: DAY1 WORLD OF CARS IN JAARBEURS VERPLAATST NAAR 8-9-10 Juli 2022

DAY1 Lifestyle en 402 Automotive organiseren een splinternieuw auto- en lifestyle event, hellaas moet dit weer worden verplaats naar volgend jaar zomer 2022 in de Jaarbeurs Utrecht. 

We hadden tot een week geleden nog de hoop, dat het event tegen eind December volgens de "oude normaal" principes zou kunnen plaatsvinden.
De recente piek in besmettingen en het besluit om evenementen weer te beperken, maakt dat we het evenement niet zonder 1,5m en/of testen kunnen laten plaatsvinden.
Bovendien lopen we het risico in deze fase van de pandemie, dat we last minute voor verrassingen komen te staan.

We zullen onze bezoekers deze week gaan informeren over dit uitstel.

We danken u voor uw geduld en gaan er vanuit dat het dit jaar alsnog goed komt. De eerste DAY1 World of Cars staat nu gepland op  a.s.


Natuurlijk gaan we er in 2022 een prachtige eerste editie van maken in de Jaarbeurs in Utrecht en hopen we dat u er net als wij enorm naar uitkijken om het publiek een onvergetelijke show te bezorgen.

DAY1 en 402 verbinden met hun beider expertise de online en offline werelden met elkaar tijdens een innovatieve en interactieve show, die in Nederland nog nooit is vertoond. DAY1 World of Cars, een verrassende show waar het draait om auto’s, maar ook lifestyle, sport, gaming, muziek en waar je oog in oog komt te staan met jouw favoriete auto’s, influencers, bekende presentatoren en acteurs en nog veel meer. Je komt ogen en oren te kort bij de Car Catwalk waar de mooiste supercars of de dikste autocreaties af en aan rijden "on stage”. Of waar je kunt kijken naar shows en presentaties van tal van bekende youtubers, vloggers of sporters. 


Je kunt een van de actie arena’s betreden, waar je getuige kunt zijn van de 1e Racing Influencers of de dikste driftwagens of meedoen aan de SuperCar Experience en instappen in een McLaren of Lamborghini Aventador. Ook kun je in één van de theaters luisteren naar motivational talks en inspirerende presentaties van influencers of bekende sporters of meedoen in kleinere breakout sessions. 


Maar er is meer; gaming zone, sport zone, music world en tal van workshops en livedemo’s. Of je bent getuige van live vlogs, die je 's avonds terugziet op Youtube of Instagram.

Het bestuur nodigt u graag uit!