Programma

Op Vrijdag 10 Januari 2020 organiseren wij weer voor u en uw vrienden/collega’s/race collega’s/werknemers en alle anderen die ik ben vergeten het HARC Go Kart evenement 2020 voor het goede doel, waarmee we de start van het nieuwe raceseizoen gaan inluiden.

Hier mag u als geïnteresseerde van de HARC / Vriend van de HARC toch niet ontbreken? Als deelnemer, toeschouwer of sponsor met een prijsje, u bent welkom. Wordt u de nieuwe winnaar van 2020 of gaat Team 019 er weer met de beker vandoor?

Zoals ieder jaar is dit niet alleen een avond plezier maken, maar kunnen we dankzij jullie inschrijfgelden en een aantal sponsors ook een bijdrage leveren aan een goed doel. Dit jaar hebben wij, als goed doel gekozen De 

Chordoma Foundation

De Chordoma Foundation financiert onderzoek naar de behandeling van chordomen, een zeldzame vorm van botkanker. Daarnaast ondersteunt de Chordoma Foundation patiënten door middel van lotgenotencontact en het bieden van betrouwbare informatie. Samen met vooraanstaande medisch experts streven we naar meer doeltreffende behandelingen en proberen we de toekomst voor chordoompatiënten te verbeteren.

www.chordoom.nl

Mooie initiatieven die zeer gewaardeerd worden. Wij zorgen ervoor dat het geld goed terechtkomt. Alleen daarom mag u niet ontbreken op deze avond.

Tijdens dit evenement dat plaats zal vinden op vrijdag 10 Januari 2020, gaan we weer 20 teams bij elkaar brengen om in een gemoedelijke sfeer te strijden om de titel HARC Kart Kampioen 2020. Rondom de kartrace van 90 minuten verzorgen wij voor u een avondvullend programma met een buffet en diverse verrassingen. Het programma ziet er als volgt uit:

18:00 Ontvangst
18:30 Saté buffet incl. 4 consumptiebonnen per persoon
19:45 Uitleg en indeling karts
20.00 Kwalificatie 20 minuten
20:30 Race 1,5 uur met rijderswissels
22:00 Afsluiting: prijsuitreiking en na borrelen.

Teams mogen bestaan uit 3 of 4 personen. Minimale leeftijd 14 jaar (jonger met licentie in overleg). De kosten zijn voor een team van 3 personen € 335,-- en voor een team van 4 personen € 385,--. Plaats van handeling is de vernieuwde indoor kartbaan van Bleekemolen Amsterdam op het adres Herwijk 10 (1046 BC Amsterdam).

Inschrijven? De volgende gegevens willen wij van u hebben:

* Wat is de naam van uw team?
* Uit hoeveel personen bestaat uw team?

* Heeft u als bedrijf of persoon de mogelijkheid om een prijsje of artikel beschikbaar te stellen? Zo ja, wat? (natuurlijk krijgt u naamsvermelding door ons op de avond en in berichtgeving)
* Graag uw contactgegevens:

Naam:

Adres:

Telefoonnummer:

Emailadres:

* Wilt u een factuur op de zaak dan graag even aangeven.

Mail uw reactie naar secretariaat@harc.nl. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging met gegevens voor de betaling. Contante betaling op de dag zelf is alleen mogelijk wanneer u vooraf een aanbetaling a € 100,00 per bank doet.

Bij voorbaat dank,

HARC Bestuur

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer uw invoer en probeer het opnieuw.

Klopt dit niet?

Aanmeldingen voor dit evenement:

 • Niels Lefeber, Paralda B.V.
 • Ad Hoefkens, Millenaar & van Schaik Transport BV
 • Etienne van Hooff, Van As & Van Hooff makelaars
 • Donovan Wolfrat, HARC
 • Roman Caresani, Degree-n
 • Michel Groen, Automolenaar
 • Donovan Wolfrat, -
 • Freek Hammink, Hammink Performance
 • Geert-Jan Worst, Worst Reclame
 • Timo Span, -
 • Michel Koningsbrugge, QControl / MK2 Software
 • Jan Jong, de, Zonneveld banden bv
 • Leen Cornelisse, -
 • Rob Rappange, Rappange Makelaardij