Locatie

Circuit Zandvoort , Burgemeester Van Alphenstraat 108

Programma

Programma

De negende editie van de Historic Grand Prix Zandvoort vindt plaats van vrijdag 4 september tot en met zondag 6 september 2020. De bezoekers krijgen ook dit jaar weer een mix van internationale topseries voorgeschoteld, met weer 4 FIA kampioenschappen. Maak u op voor drie dagen historische Formule 1, Formule 2, Formule 3, Legends, ‘Le Mans’ sportscars, twee Nederlandse kampioenschappen en nog veel, veel meer! 

Wereldwijd dragen vier historische raceklassen met trots het officiële FIA-stempel. De Historic Grand Prix Zandvoort is het enige evenement waar al deze klassen samen in actie komen.

Vanwege de huidige coronamaatregelen kan de Historic Grand Prix 2020 -zoals u zult begrijpen- niet op de gebruikelijke wijze worden georganiseerd. Het programma is aangepast en het aantal beschikbare toegangskaarten is zeer beperkt.

Echter de HARC heeft ervoor gezorgd dat u als lid gebruik kunt maken van de optie om toch op een veilige manier aanwezig te zijn. U doet dit door de dagen dat u aanwezig wilt zijn aan te vinken, nadat u bent ingelogd (meerdere dagen zijn mogelijk). Nadat u heeft bevestigd zullen de kaarten enkele dagen voor het evenement digitaal worden toegestuurd. Hierdoor wordt het persoonlijk contact i.v.m. Covid-19 tot een minimum beperkt.

Wij vragen u met klem om tijdens het evenement de 1,5 meter regel te respecteren, zodat er geen situaties kunnen ontstaan die onwenselijk en voor u en anderen niet veilig zijn . Wij rekenen hierbij op uw medewerking en handhaven hierop.

Wij zien u graag in de HARC Hospitality Tent op de paddock, waar een persoonlijke attentie voor u klaar ligt, u kunt deze op vertoon van uw toegangskaart ophalen. De HARC Hospitality Tent treft u aan bij de opstelling van het NK HARC 82-90 en het NK GTTC.

U bent van harte welkom.

 

FIA Masters Historic Formula One Championship ,FIA Masters Historic Sports Car Championship,FIA Historic Formula 3 European Cup, Masters Endurance Legends, Gentlemen Drivers (GT’s Pre ’66), Pre’66 Touring Cars, NK GTTC, Historic Formula 2, Historic F3 1.000 cc, Historic F3 500 cc, Historic Grand Prix Cars (’48 -’65), FHR 100 Meilen Trophy, Kampf der Zwerge en het NK HARC ’82-’90.

Bent u het wachtwoord vergeten klik op onderstaande link;

 https://harc.nl/user/password

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer uw invoer en probeer het opnieuw.

Klopt dit niet?

Prijzen en kortingen:

Toegang tot evenement

€ 0,00

Dit aanbod is exclusief voor HARC-leden, login voor korting of word lid

€ 95,00

Maak hieronder uw keuze:

€ 0,00

€ 0,00

€ 0,00

Totaal inclusief BTW: