Locatie

Burgemeester van Alphenstraat 108 ,circuit Zandvoort

Programma

Kijk en geniet van de meest aantrekkelijke voertuigen van Britse fabrikanten die hebben bijgedragen aan de unieke motorsport historie. Reken op een mooie combinatie van actuele Britse autosport en een collectie voertuigen uit vervlogen tijden met de Vintage Revival en ook als toevoeging de Youngtimers van de HARC NK 82-90

Meer informatie over het programma en is binnenkort beschikbaar op: www.britishracefestival.nl.

Er zal gereden worden in het format;

1 maal kwalificatie en 3 races van 25 minuten.

De klasse 82-90 staat open voor toerwagens, GT’s en Cupracers en wordt verreden als Nederlands kampioenschap. Het gaat hier om auto’s uit Groep A, N en B met homologatie uit die periode, indien beschikbaar.

Er wordt gestreefd naar tijdconforme auto’s die binnen een periode van twee jaar zijn voorzien van een Historisch Technisch Paspoort (HTP).

Het HARC NK 82-90 is hét startpunt voor historisch racen. De Historische Automobiel Ren Club is de grootste organisator van historisch racen in Nederland, met een jarenlange ervaring en organiseert o.a. de bijzonder succesvolle Historic Grand Prix Zandvoort (dit jaar de 9 de editie), met coureurs uit heel Europa.

Auto’s die je tegen kunt komen in het Nederlands Kampioenschap 82-90 zijn o.a. BMW 325i, Volvo 360, Mazda MX-5, Mercedes, Ford Sierra, Alfa Romeo 75, Toyota Starlet, VW Golf, Renault Clio, Peugeot 205, Ford Escort en vele andere merken.

Het wordt een heerlijk British Race Festival met een gevarieerde line-up van all-British race series en de NK HARC.

  • Mini7 Racing Club
  • Ginetta GT5 Challenge
  • Ginetta G40 Cup
  • Harc NK 82-90
  • n.n.b.

Ook de populaire Vintage Revival Zandvoort is onderdeel van het programma in 2020.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer uw invoer en probeer het opnieuw.

Klopt dit niet?

€ 450,00

Totaal excl. btw:

Aanmeldingen voor dit evenement: