

Thursday 19 June 2025					
12:00 - 21:00	All Championships - Clothing and Helmets	Safety Check	Scrutineering Bay		
12:00 - 15:00	Masters Gentlemen Drivers & Pre66 Touring Cars	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 1		
12:00 - 15:00	NK HARC 82-90	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 2		
15:00 - 20:00	All Championships	Collection of documents / licence check	Paddock Office, Parking C		
15:00 - 17:00	Belcar Historic Cup powered by St. Paul	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 1		
15:00 - 17:00	HSCC Derek Bell Series & F2 Classic Interseries	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 2		
15:00 - 17:30	Masters GT Trophy & Endurance Legends	Safety Scrutineering	Team Awnings / Garages		
15:00 - 17:30	Masters Racing Legends for 1966/1985 F1 Cars	Safety Scrutineering	Team Awnings / Garages		
15:00 - 17:30	Masters Sports Cars Legends	Safety Scrutineering	Team Awnings / Garages		
15:00 - 17:30	Formula GP: Time Attack	Safety Scrutineering	Garages		
17:30 - 19:00	HGPCA Race for Pre 1966 Historic Grand Prix Cars	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 1		
17:30 - 20:00	F3 Classic Interseries	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 2		
17:30 - 17:50	Masters Historic Racing - All Series	Drivers Briefing option 1	Red Bull VIP-Lounge, lounge 1 above garages		
18:00 - 20:00	Track walk by foot only				
19:00 - 21:00	HSCC Historic Formula 3 Championship	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 1		

Friday 20 June 2025				
07:00 - 10:00	All Championships (only pre announced drivers)	Collection of documents / licence check	Paddock Office, Parking C	
08:00 - 08:20	Masters Historic Racing - All Series	Drivers Briefing option 2	Red Bull VIP-Lounge, lounge 1 above garages	
08:40 - 09:00	Belcar Historic Cup powered by St. Paul	Drivers Briefing	Red Bull VIP-Lounge, lounge 1 above garages	
09:00 - 09:30	Masters GT Trophy & Endurance Legends	Free Practice, 30 minutes		
09:40 - 10:05	Belcar Historic Cup powered by St. Paul	Qualifying, 25 minutes		
09:50 - 10:10	F3 Classic Interseries	Drivers Briefing	Red Bull VIP-Lounge, lounge 1 above garages	
10:15 - 10:40	Masters Racing Legends for 1966/1985 F1 Cars	Free Practice, 25 minutes		
10:50 - 11:15	F3 Classic Interseries	Qualifying, 25 minutes		
10:20 - 10:40	NK HARC 82-90	Drivers Briefing	Red Bull VIP-Lounge, lounge 1 above garages	
11:25 - 11:50	NK HARC 82-90	Qualifying, 25 minutes		
12:00 - 12:35	Masters Sports Cars Legends	Qualifying, 35 minutes		
12:00 - 12:20	HGPCA Race for Pre 1966 Historic Grand Prix Cars	Drivers Briefing	Red Bull VIP-Lounge, lounge 1 above garages	
12:40 - 12:55	Demonstration	Demonstration, 15 minutes		
13:05 - 13:30	HGPCA Race for Pre 1966 Historic Grand Prix Cars	Qualifying, 25 minutes		
13:20 - 13:40	HSCC Derek Bell Series & F2 Classic Interseries	Drivers Briefing	Red Bull VIP-Lounge, lounge 1 above garages	
13:40 - 14:10	Masters GT Trophy & Endurance Legends	Qualifying 1, 30 minutes		
13:50 - 14:10	Formula GP: Time Attack	Drivers Briefing	Red Bull VIP-Lounge, lounge 1 above garages	
14:20 - 14:40	HSCC Derek Bell Series & F2 Classic Interseries	Qualifying, 20 minutes		
14:50 - 15:10	Formula GP: Time Attack	Free Practice, 20 minutes		
15:00 - 15:20	HSCC Historic Formula 3 Championship	Drivers Briefing	Red Bull VIP-Lounge, lounge 1 above garages	
15:20 - 15:45	Masters Racing Legends for 1966/1985 F1 Cars	Qualifying, 25 minutes		
15:55 - 16:15	HSCC Historic Formula 3 Championship	Qualifying, 20 minutes		
16:30 - 16:55	NK HARC 82-90	Race 1, 25 minutes		
17:10 - 17:35	F3 Classic Interseries	Race 1, 25 minutes		

Saturday 21 June 2025				
08:30 - 09:00	Masters GT Trophy & Endurance Legends	Qualifying 2, 30 minutes		
09:10 - 09:30	Masters Historic Racing - All Series	Drivers Briefing option 3	Red Bull VIP-Lounge, lounge 1 above garages	
09:15 - 09:40	HSCC Derek Bell Series & F2 Classic Interseries	Race 1, 25 minutes		
09:50 - 10:05	Dutch Vintage Sports Car Club	Demonstration, 15 minutes		
10:15 - 10:50	Masters Gentlemen Drivers & Pre66 Touring Cars	Qualifying, 35 minutes		
11:00 - 11:15	Formula GP: Time Attack	Time Attack Qualifying 1, 15 minutes		
11:30 - 12:10	Masters Sports Cars Legends	Race 1, 40 minutes		
12:20 - 12:35	Demonstration	Demonstration, 15 minutes		
13:50 - 13:15	Belcar Historic Cup powered by St. Paul	Race 1, 25 minutes		
13:35 - 14:00	Masters Racing Legends for 1966/1985 F1 Cars	Race 1, 25 minutes		
14:10 - 14:20	Demonstration Clubs	Demonstration, 10 minutes		
14:30 - 14:55	NK HARC 82-90	Race 2, 25 minutes		
15:00 - 15:15	Dutch Vintage Sports Car Club	Demonstration, 15 minutes		
15:30 - 16:10	Masters GT Trophy & Endurance Legends	Race 1, 40 minutes		
16:25 - 16:50	HGPCA Race for Pre 1966 Historic Grand Prix Cars	Race 1, 25 minutes		
17:05 - 17:30	F3 Classic Interseries	Race 2, 25 minutes		
17:40 - 18:00	Formula GP: Time Attack	Time Attack Race 1, 20 minutes		
18:15 - 18:40	HSCC Historic Formula 3 Championship	Race 1, 25 minutes		

Sunday 22 June 2025				
08:30 - 08:55	Belcar Historic Cup powered by St. Paul	Race 2, 25 minutes		
09:10 - 09:50	Masters Sports Cars Legends	Race 2, 40 minutes		
10:00 - 10:15	Formula GP: Time Attack	Time Attack Qualifying 3, 15 minutes		
10:30 - 12:00	-	Race, 90 minutes		
12:15 - 12:40		Race 2, 25 minutes		
12:55 - 13:35	Masters GT Trophy & Endurance Legends	Race 2, 40 minutes		
13:45 - 14:00	Demonstration	Demonstration, 15 minutes		
14:05 - 14:25	Dutch Vintage Sports Car Club	Demonstration, 15 minutes		
14:30 - 14:40		Demonstration, 10 minutes		
14:55 - 15:20		Race 2, 25 minutes		
15:40 - 16:05	•	Race 2, 25 minutes		
		Race 2, 25 minutes		
16:55 - 17:15	Formula GP: Time Attack	Time Attack Race 2, 20 minutes		