1. HARC
  2. Nieuws
  3. Help Gijs en de HARC aan meer Vrienden!

Help Gijs en de HARC aan meer Vrienden!

Echte liefhebbers van de historische autosport zijn lid of vriend van de HARC. Samen dragen we eraan bij dat de historische autosport in Nederland weer flink in de lift zit. Maar natuurlijk kan het altijd beter. Daarom is de HARC met een Vriendenwervingsactie begonnen. Op de Historic Zandvoort Trophy zag je de flyers al, nu beginnen we ook online een offensief. Met onze beschermheer Gijs van Lennep in de hoofdrol. Want wie wil er nu niet bij de club horen van een levende legende als Gijs?

Kun jij onze beschermheer aan nieuwe Vrienden helpen? Bedrijven met het autosporthart op de juiste plaats? Die hun relaties willen laten meegenieten van de speciale sfeer van een raceweekend? Op de aanmeldingspagina zie je wat Vrienden van de HARC allemaal voor hun vriendschap terugkrijgen.

Jij krijgt er ook wat voor terug als je een nieuwe Vriend van de HARC aanbrengt. Want Gijs doet dan zowel jou als de nieuwe Vriend zijn prachtige biografie cadeau. Gijs en het bestuur van de HARC zijn je alvast erg dankbaar. Bezorg hier de HARC een nieuwe Vriend!

Deel dit artikel

Vrienden van de HARC

Nog geen HARC lid?

  • 6x RTL GP Magazine met HARC Journaal

  • Gratis toegang (excl. parkeerkaart) tot onze eigen race-evenementen

  • Plus muntjes voor een broodje en een drankje

  • Korting op Vrij Rijden Dagen. De korting kan oplopen tot 80 euro per keer

  • Maak familieleden lid met maar liefst 50% korting!

  • 1 Gratis weekendkaart voor de Historic Grand Prix Zandvoort