1. HARC NK 82-90
  2. De HARC vraagt vrijwilligers

De HARC vraagt vrijwilligers

Zoals wel bekend is, draaien alle verenigingen op vrijwilligers. Zijn die er niet dan is het onmogelijk activiteiten te organiseren en de vereniging draaiende te houden. De HARC vormt hierop geen uitzondering. Bijna 45 jaar is de HARC nu actief in de historische autosport en wordt er hard gewerkt om het de bijna 900 leden naar de zin te maken. Daar werken veel vrijwilligers aan mee en deze groep heeft ondersteuning nodig. Er komen steeds meer evenementen en activiteiten die er niet zomaar “even kunnen worden bijgedaan”, door de bestaande vrijwilligers.

Welke vrijwilligers heeft de HARC nodig?

Er kan worden gedacht aan bureauvrijwilligers die administratieve/computer werkzaamheden al dan niet vanuit huis verrichten, evenementenvrijwilligers op het gebied van opbouw/afbouw, horeca en die als gastheer/gastvrouw willen optreden, vrijwilligers die onze activiteiten op het gebied van social media verder kunnen ontwikkelen en er is b.v. een vacature voor klassencoördinator van onze racegroep Toyo Tires NK HARC 82-90.

Hoe gaan wij te werk?

Wij stellen ons voor eerst een kennismakingsgesprek te voeren waarin wordt gevraagd naar motivatie en werkervaring, ook willen wij graag de achtergrond van de kandidaat weten, allemaal om de juiste vrijwilliger m/v op de juiste plaats te krijgen.

Wat biedt de HARC?

Buiten het feit dat de HARC bestaat uit een toffe club mensen als collega’s waarmee het leuk is samen te werken, ben je in de mogelijkheid om race evenementen van heel dichtbij mee te maken, ontvang je een presentje bij eindejaar feestdagen, krijg je een HARC shirt of polo die je kan dragen tijdens de uitoefening van je functie, vrij entree bij door de HARC georganiseerde evenementen, korting op artikelen van de Vrienden van de HARC, een uitnodiging voor een jaarlijkse activiteit met alle vrijwilligers, doe je mee aan verkiezing HARC vrijwilliger van het jaar en kan je een uitnodiging krijgen voor een interview dat wordt gepubliceerd op de website. En dan hebben wij alles nog niet genoemd…….

Hoe reageren?

Als dit alles je iets lijkt komen wij graag met je in gesprek. Stuur een e-mail naar secretariaat@harc.nl t.a.v. Jan-Wim Stals, voorzitter HARC of t.a.v. Donovan Wolfrat, Event Manager HARC. Wij nemen dan snel contact met je op en nodigen je uit voor een prettig gesprek.

Deel dit artikel

Sponsoring

Nog geen HARC lid?

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

  • Ontvangst in HARC-hospitality

  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

  • Toegangskaart Day1 / World of Cars, Jaarbeurs Utrecht, 18 t/m 20 december 2020

  • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

  • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

  • 10% korting op HARC kleding