1. HARC NK 82-90
  2. Vrijwilligers en NK 82-90-winnaars in het zonnetje gezet

Vrijwilligers en NK 82-90-winnaars in het zonnetje gezet

Op 29 november stond hij weer in de agenda: de traditionele HARC-vrijwilligersavond bij Bleekemolens Raceplanet. En net als vorig jaar werd de avond aangegrepen om ook de bokalen te overhandigen aan de winnaars van het NK 82-90.

De avond zelf mocht dan een traditie zijn, net als de locatie, maar de invulling was zeker niet traditioneel. De bezoekers was gevraagd om een bloem mee te nemen als ‘toegangsbewijs’ – en bij de ingang bleek al gauw waarom de bezoekers met een roos in de roos schoten. Daar stond namelijk Roos – van het niet op hun mondjes gevallen zusjesduo Roos & Toos – om iedereen welkom te heten. Met een roos was Roos natuurlijk extra blij… De zusjes bouwden daarna een gezellig feestje met hun liedjes en hun kwinkslagen, die er bij de gasten lekker in gingen. Net als de taart met koffie trouwens. En hoe later op de avond het werd, hoe gekker het werd…

Ook nieuw waren de vele nieuwe gezichten onder de vrijwilligers. De HARC kon zich dit jaar ook weer verheugen in de onbezoldigde hulp van vele mensen die de Nederlandse historische autosport een warm hart toedragen. Ze gingen voor ons aan de slag in het HARC House tijdens de HGP, maar ook tijdens de HZT, de Vrij Rijden Dagen en het Vrienden-evenement van vorige maand. Ook op deze plaats enorm bedankt voor al jullie inspanningen!

Daarna was het tijd om de bekers uit te reiken voor het NK 82-90. Stralend middelpunt was natuurlijk algemeen kampioen David Koh, die met twee puntjes verschil Pieter Bikker versloeg, de kampioen van 2018. Maar ook ‘kerstman’ Donovan Wolfrat (de onvermoeibare HARC-secretaris én derde in het kampioenschap) en beschermheer Gijs van Lennep speelden hun rol met verve. Onze hartelijke felicitaties aan alle prijswinnaars!

Foto's: Henri van Gelder en Rudolf Dieben

 

Deel dit artikel

Sponsoring

Nog geen HARC lid?

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

  • Ontvangst in HARC-hospitality

  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

  • Toegangskaart Day1 / World of Cars, Jaarbeurs Utrecht, 18 t/m 20 december 2020

  • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

  • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

  • 10% korting op HARC kleding