1. HARC
 2. Nieuws
 3. HARC voegt lezingen, cursussen en excursies toe aan aanbod ‘Vrienden van de HARC’

HARC voegt lezingen, cursussen en excursies toe aan aanbod ‘Vrienden van de HARC’

Bedrijven die de HARC en de historische autosport een warm hart toedragen, kunnen ‘Vriend van de HARC’ worden. Een kleine 40 ondernemers betuigen nu al op die manier hun steun aan de club en de activiteiten van de HARC, zoals de Historic Grand Prix, de Historic Zandvoort Trophy en de Vrij Rijden Dagen. Vanaf 2020 maakt de HARC die vriendschap nog waardevoller: door de toevoeging van lezingen, cursussen en excursies aan het vriendenprogramma – allemaal natuurlijk met een autosporttintje.

Met exclusieve lezingen, cursussen en excursies wil de HARC het clubgevoel van de ‘Vrienden van de HARC’ verder versterken. Samen vormden de Vrienden al een uniek gezelschap dat niet alleen de historische autosport steunt, maar de club ook gebruikt als platform voor relatiemarketing. Tijdens de races kunnen Vrienden met hun gasten door pits en paddock struinen en de auto’s van dichtbij bekijken. Elk raceweekend wordt volledig verzorgd: van parkeren en toegang tot hospitality en catering. Bovendien is er elk jaar op Circuit Zandvoort een speciale Vriendendag, waarop Vrienden en hun relaties zelf in actie kunnen komen.

Vrienden van de HARC krijgen voor 1250 euro elk jaar het volgende:

 • Speciaal voor de Vrienden van de HARC georganiseerde exclusieve business-meetings.
 • Bij de HARC-evenementen voor uzelf en uw gasten: 10 toegangsbewijzen en 5 parkeerkaarten.
 • In het weekend van de Historic Grand Prix: 2 toegangskaarten, parkeerkaarten tegen gereduceerd tarief. Tevens zijn er speciale VIP-kaarten te bestellen.
 • Ontvangst in het HARC House op de paddock. Catering aangeboden door de HARC.
 • Circuitdag voor uw relaties (max. 4 pers./auto’s) met o.a. slalom, rijvaardigheid met instructeurs, (mee)rijden met diverse raceauto’s, prijsuitreiking en volledig verzorgd buffet.
 • Lidmaatschap van de HARC met daarbij behorend 6x per jaar het RTL GP Magazine.
 • Twee toegangskaarten Day 1 World of Cars, Jaarbeurs Utrecht.
 • Gereduceerd tarief als deelnemer op de HARC Vrij Rijden Dagen.
 • Bedrijfsvermelding op het sponsorbord bij het HARC House.
 • Bedrijfslogo op de website en in alle communicatie van de HARC.
 • Gereduceerd tarief voor adverteren in RTL GP Magazine en/of het programmablad van de Historic Grand Prix.
 • Vermelding in onze nieuwsbrieven met toevoeging van activiteiten en/of producten.

Specifieke wensen en/of aanpassingen zijn altijd bespreekbaar: de HARC streeft naar maatwerk.

Nieuwe Vrienden van de HARC zijn natuurlijk altijd welkom. Ook Vriend worden? Ga dan naar harc.autosport.nl en meld je bedrijf aan als Vriend van de HARC!

 

Deel dit artikel

Vrienden van de HARC

Sinds 1996 organiseren wij grootschalige, thematisch ingestelde auto-evenementen. Inmiddels zijn er dat zo’n twintig per jaar, waarvan ongeveer de helft zich afspeelt op de circuits in Zandvoort en Assen, aangevuld met indoor en andere locaties. Het concept houdt in dat wij petrolheads bij elkaar brengen en de eigenaren van bijzondere auto’s op een voetstuk plaatsen. Qua planning kunnen we flexibel schakelen, zeker doordat we met onze database een doelgroep van 150.000 mensen bereiken.”

Vanwege de drukke evenementenkalender kom ik zelf niet aan racen toe, maar ik heb een voorliefde voor klassieke auto’s en veel respect voor mensen die er de competitie mee aangaan. Samen met de HARC organiseren wij de Historic Zandvoort Trophy, waarbij we elkaar qua invulling van het weekend versterken. Deze club voorziet al tientallen jaren in een behoefte, dat bewijst het hoge ledental wel.
Enerzijds ontwikkelen wij applicaties voor bedrijfsspecifieke processen, anderzijds richten we ons op business intelligence-oplossingen, die gegevens verzamelen uit de diverse softwarepakketten bij de klant in het systeem. Door deze bronnen aan elkaar te koppelen verkrijg je heel snel waardevolle informatie. Op basis daarvan kan de onderneming haar processen optimaliseren. Tot de klantenkring behoren veel farmaceutische bedrijven en financieel dienstverleners.”

“Feitelijk kwam ik via de software in contact met de HARC, die een nieuw systeem van ons gaat testen voor het organiseren van evenementen, dat QControl heet. De autogekte zit er bij mij al in sinds ik als jongetje in de Alfa Romeo-garage van mijn opa rondliep. Ik bezit nu zelf een collectie youngtimers en wil zeker mijn racelicentie behalen. NK 82-90 met een BMW E30, dat lijkt me wel wat.

Nog geen HARC lid?

 • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

 • Ontvangst in HARC-hospitality

 • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

 • Toegangskaart Day1 / World of Cars, Jaarbeurs Utrecht, 18 t/m 20 december 2020

 • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

 • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

 • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

 • 10% korting op HARC kleding