1. HARC
  2. Nieuws
  3. HARC NK82-90 Seizoenspresentatie 2020

HARC NK82-90 Seizoenspresentatie 2020

Het HARC NK82-90 opent het seizoen tijdens de Historic Zandvoort Trophy op 23 en 24 mei. Vervolgens staat de ADAC Hansa Pokal op het programma, op 12-13-14 juni. Anders dan je op grond van de naam misschien zou verwachten wordt die verreden op Assen. Daarna is het terug naar Zandvoort voor het British Race Festival op 4 en 5 juli. Het plan is om na de zomervakantie nog een raceweekend op Assen en één buitenlandse race te verrijden. Daarover vinden momenteel de laatste onderhandelingen met diverse raceorganisatoren plaats. Het belooft weer een gezellig en spannend racejaar te worden! Op 11 februari vindt de seizoenpresentatie 2020 plaats in het KNAF kantoor in Houten. Aanvang 19:00, iedereen is welkom. Voor meer informatie, of om gewoon nu al in te schrijven voor het seizoen 2020 mail je naar nk82-90@harc.nl of bel: 06 – 53 54 75 15.

Deel dit artikel

Vrienden van de HARC

Sinds 1996 organiseren wij grootschalige, thematisch ingestelde auto-evenementen. Inmiddels zijn er dat zo’n twintig per jaar, waarvan ongeveer de helft zich afspeelt op de circuits in Zandvoort en Assen, aangevuld met indoor en andere locaties. Het concept houdt in dat wij petrolheads bij elkaar brengen en de eigenaren van bijzondere auto’s op een voetstuk plaatsen. Qua planning kunnen we flexibel schakelen, zeker doordat we met onze database een doelgroep van 150.000 mensen bereiken.”

Vanwege de drukke evenementenkalender kom ik zelf niet aan racen toe, maar ik heb een voorliefde voor klassieke auto’s en veel respect voor mensen die er de competitie mee aangaan. Samen met de HARC organiseren wij de Historic Zandvoort Trophy, waarbij we elkaar qua invulling van het weekend versterken. Deze club voorziet al tientallen jaren in een behoefte, dat bewijst het hoge ledental wel.
Enerzijds ontwikkelen wij applicaties voor bedrijfsspecifieke processen, anderzijds richten we ons op business intelligence-oplossingen, die gegevens verzamelen uit de diverse softwarepakketten bij de klant in het systeem. Door deze bronnen aan elkaar te koppelen verkrijg je heel snel waardevolle informatie. Op basis daarvan kan de onderneming haar processen optimaliseren. Tot de klantenkring behoren veel farmaceutische bedrijven en financieel dienstverleners.”

“Feitelijk kwam ik via de software in contact met de HARC, die een nieuw systeem van ons gaat testen voor het organiseren van evenementen, dat QControl heet. De autogekte zit er bij mij al in sinds ik als jongetje in de Alfa Romeo-garage van mijn opa rondliep. Ik bezit nu zelf een collectie youngtimers en wil zeker mijn racelicentie behalen. NK 82-90 met een BMW E30, dat lijkt me wel wat.

Nog geen HARC lid?

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

  • Ontvangst in HARC-hospitality

  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

  • Toegangskaart Day1 / World of Cars, Jaarbeurs Utrecht, 18 t/m 20 december 2020

  • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

  • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

  • 10% korting op HARC kleding