1. HARC
  2. Nieuws
  3. DAY1 World of Cars verplaatst naar 18, 19 en 20 december

DAY1 World of Cars verplaatst naar 18, 19 en 20 december

Het nieuwe auto-evenement DAY1 World of Cars in de Jaarbeurs is Utrecht is vanwege de maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus verplaatst naar 18, 19 en 20 december. Noteer de nieuwe datums alvast in uw agenda!

DAY1 World of Cars is een evenement van DAY1 en 402 Automotive, waarin de werelden van online en offline van auto's genieten samenkomen in een driedaagse interactieve show. De show draait niet alleen om auto’s, maar ook om lifestyle, sport, gaming en muziek. Je komt er bovendien oog in oog te staan met je favoriete auto’s, influencers, bekende presentatoren en acteurs en nog veel meer. Op de Car Catwalk rijden de mooiste supercars en de dikste autocreaties af en aan. Via de SuperCar Experience kun je instappen in een McLaren of Lamborghini Aventador. In een van de theaters kun je luisteren naar motivational talks en inspirerende presentaties van influencers of bekende sporters of meedoen in kleinere breakout sessions.

De uitnodiging van het HARC-bestuur blijft gewoon staan!

Deel dit artikel

Vrienden van de HARC

Sinds 1996 organiseren wij grootschalige, thematisch ingestelde auto-evenementen. Inmiddels zijn er dat zo’n twintig per jaar, waarvan ongeveer de helft zich afspeelt op de circuits in Zandvoort en Assen, aangevuld met indoor en andere locaties. Het concept houdt in dat wij petrolheads bij elkaar brengen en de eigenaren van bijzondere auto’s op een voetstuk plaatsen. Qua planning kunnen we flexibel schakelen, zeker doordat we met onze database een doelgroep van 150.000 mensen bereiken.”

Vanwege de drukke evenementenkalender kom ik zelf niet aan racen toe, maar ik heb een voorliefde voor klassieke auto’s en veel respect voor mensen die er de competitie mee aangaan. Samen met de HARC organiseren wij de Historic Zandvoort Trophy, waarbij we elkaar qua invulling van het weekend versterken. Deze club voorziet al tientallen jaren in een behoefte, dat bewijst het hoge ledental wel.
Enerzijds ontwikkelen wij applicaties voor bedrijfsspecifieke processen, anderzijds richten we ons op business intelligence-oplossingen, die gegevens verzamelen uit de diverse softwarepakketten bij de klant in het systeem. Door deze bronnen aan elkaar te koppelen verkrijg je heel snel waardevolle informatie. Op basis daarvan kan de onderneming haar processen optimaliseren. Tot de klantenkring behoren veel farmaceutische bedrijven en financieel dienstverleners.”

“Feitelijk kwam ik via de software in contact met de HARC, die een nieuw systeem van ons gaat testen voor het organiseren van evenementen, dat QControl heet. De autogekte zit er bij mij al in sinds ik als jongetje in de Alfa Romeo-garage van mijn opa rondliep. Ik bezit nu zelf een collectie youngtimers en wil zeker mijn racelicentie behalen. NK 82-90 met een BMW E30, dat lijkt me wel wat.

Nog geen HARC lid?

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

  • Ontvangst in HARC-hospitality

  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

  • Toegangskaart Day1 / World of Cars, Jaarbeurs Utrecht, 18 t/m 20 december 2020

  • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

  • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

  • 10% korting op HARC kleding