1. HARC NK 82-90
 2. 20% korting bij Millers Oils

20% korting bij Millers Oils

Jawel, u krijgt 20% korting als u online bestelt via www.millersoils.nl en bij het afrekenen de kortingscode harcoils gebruikt.

Millers Oils zet graag de volgende 4 producten in de schijnwerpers :

 1. VSPe POWER PLUS MULTISHOT - ETHANOLKILLER

Bent u op zoek naar een brandstofadditief om het probleem van de ethanol te bestrijden? Millers Oils biedt een additief dat ethanol neutraliseert tot en met E10. VSPe Power Plus Multishot is een alles-in-één brandstofadditief: ethanol killer, loodvervanger en octaanverhoger. Een fles van 500 ml behandelt 500 liter brandstof.

 1. MOTORSPORT RANGE MET NANO TECHNOLOGIE

Triple Ester Engine olie wordt absoluut aanbevolen door ontwikkelaars voor zwaar belastbare motoren die op het circuit racen en rally’s rijden. Verrijkt met extra wrijvingverminderaars voor maximaal vermogen en om kans op slijtage te minimaliseren. Alle CFS triple-ester oliën zijn gemaakt met hoogwaardige additieven (inclusief de optimale hoeveelheid ZDDP- zink additief).

 1. EVANS COOLANTS - WATERVRIJ KOELEN

De unieke eigenschappen van deze waterloze koelvloeistof voorkomen veel van de problemen van de op water gebaseerde koelmiddelen, zoals bijvoorbeeld corrosie en oververhitting. Evans Coolants heeft een kookpunt van 180°C en een vorstbescherming tot—40°C. Deze producten laat uw koelsysteem draaien onder lagere druk. Dat verlaagt weer de belasting op andere onderdelen van de motor. Evans Coolants is helaas niet toegestaan op het circuit van Zandvoort.

 1. SHIELD KLASSIEKE ACCU’S

Het Shield’s assortiment van 6 volt en 12 volt accu’s voor de klassieke en historische voertuigmarkt is ongeëvenaard. Alle klassieke accu’s zijn van echt hard rubber (gummi), passend bij de originele specificatie van de fabrikant. Kies voor de ultieme klassieke auto accu, die past bij de periode waaruit uw geliefde klassieker stamt.

 

Deel dit artikel

Sponsoring

Nog geen HARC lid?

 • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

 • Ontvangst in HARC-hospitality

 • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

 • Toegangskaart Day1 / World of Cars, Jaarbeurs Utrecht, 18 t/m 20 december 2020

 • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

 • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

 • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

 • 10% korting op HARC kleding