Dikke vrienden met de HARC

Een korte terugblik op de Vrienden van de HARC dag op vrijdag 2 november


Oldtimer rijden in de winter: vaste lasten en overgangsregeling

December nadert en dat betekent dat de oldtimers die profiteren van de overgangsregeling binnenkort de stalling in moeten. Een van de eisen om gebruik te kunnen maken van deze regeling is namelijk dat de oldtimer in december, januari en februari op privéterrein staat. In deze periode is het niet toegestaan om de weg op te gaan met de oldtimer. Ook mag je deze niet langs de weg parkeren. Het grote voordeel van de overgangsregeling zijn de lagere vaste lasten die hier voor de oldtimer tegenover staan. In dit artikel lees je over de vaste lasten waarop je bespaart als je kiest voor de overgangsregeling. En hoe het zit als je toch wilt rijden in de winterperiode.


Update HARC historic 250

Er is veel belangstelling voor onze historische lange afstandsrace op 25 november. En dat levert ook veel vragen op. Want er komt een hoop bij kijken om met een oud gebakje een race van 250 kilometer te rijden! We hebben alle vragen op een rij gezet en zoveel mogelijk van een antwoord voorzien.


Ruilbeurs Nederlandse Autorensportvrienden

Op zondag 18 november organiseert de NAV een Ruilbeurs in Restaurant De La Course op het Circuit van Zandvoort. Aanvang is 13.00 uur en de beurs gaat door tot 16.00 uur. Eindelijk een gelegenheid om je zolder of boekenkast op te ruimen, wat je al zo lang van plan was!? Of om die laatste missende uitsag uit 1973 aan je collectie toe te voegen!


In memoriam Albert Westerman

De HARC is bedroefd vanwege het overlijden van Albert Westerman. Zijn naam was synoniem met Porsche en natuurlijk met zijn kledingmerk State of Art, maar voor de HARC was hij bovenal een trouwe sponsor waar we altijd op konden rekenen.Racend het jaar uit!

Op 25 november a.s. hebben we een verrassing in petto en wie weet is een nieuwe traditie geboren: de HARC Historic Zandvoort 250. De dag nadat de moderne racers de Zandvoort 500 hebben gereden, doen wij het nog eens dunnetjes over. Veel en plezierig racen, voor weinig geld als afsluiting van het seizoen met al uw historische racecollega’s.


Laatste kans!

Het kan nog één keer dit jaar. Op 2 november organiseren we de laatste HARC Vrij Rijden Dag van 2018


Zonnige afsluiting Interstate HARC NK 82-90

Afgelopen weekend werd er op Zandvoort gestreden om de tweede Nederlandse titel in de historische autosport. Wie is de titelhouder 2018 geworden? George Koopman doet verslag van de finaleraces in het Interstate HARC NK 82-90


Volop historische autosport tijdens Finaleraces

Aankomend weekend wordt het Nederlands Kampioenschap beslist in het Interstate HARC NK '82-'90. Er wordt maar liefst drie keer geracet, éénmaal op zaterdag en twee keer op zondag, als onderdeel van een bomvol Finaleraces programma.

Vrienden van de HARC

Nog geen HARC lid?

  • 6x RTL GP Magazine met HARC Journaal

  • Gratis toegang (excl. parkeerkaart) tot onze eigen race-evenementen

  • Plus muntjes voor een broodje en een drankje

  • Korting op Vrij Rijden Dagen. De korting kan oplopen tot 80 euro per keer

  • Maak familieleden lid met maar liefst 50% korting!

  • 1 Gratis weekendkaart voor de Historic Grand Prix Zandvoort