Vrijdag weer Vrij Rijden!

Je hebt dit jaar nog twee kansen om je uit te leven tijdens een HARC Vrij-rijden-dag. de eerste is aanstaande vrijdag. Mis hem niet!


Buitenlandse rijders vermaken zich tijdens HGP

Onze razende reporter George Koopman sprak tijdens de Historic Grand Prix met verschillende deelnemers om te horen hoe het racen op Zandvoort hen bevalt. We laten er hier een paar aan het woord.


Terugkijken op de Historic Grand Prix

We zijn alweer een weekend verder – tijd om de Historic Grand Prix even te laten inzinken. Want op wat een spannende races zijn we getrakteerd: prachtige strijd aan kop en in het middenveld, en soms een beslissing in de laatste ronde.


De Historic Grand Prix staat weer voor de deur!

Nog even en de motoren brullen weer ouderwets in de duinen. De zevende editie van Historic Grand Prix vindt dit jaar plaats van vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september: drie dagen vol hoogtepunten uit de rijke autosportgeschiedenis. Met de ronde van het historisch Formule 1-kampioenschap als vertrouwd hoogtepunt, maar ook met vele nieuwe, spannende grids. Zoals de Tourenwagen Classics voor DTM- en Super Touring-auto’s. Of de eerste editie van de officiële FIA Historic F3 European Cup.


Wisselend succes voor Nederlanders op Silverstone en Nürburgring

De Historic Grand Prix komt eraan, en dat is óók de zesde ronde in de kampioenschappen van Masters Historic Racing. Op Zandvoort staan er daar vier van op het programma: het FIA Masters Historic Formula One Championship is de klapper, ondersteund door het FIA Masters Historic Sports Car Championship, de Masters Gentlemen Drivers en de Masters Pre-66 Touring Cars. De vorige ronden waren op Silverstone (de Silverstone Classic) en de Nürburgring (de Oldtimer Grand Prix). Hoe deden onze landgenoten het daar?


Vrij Rijden op vrijdag 21 september!

Alles wat je moet weten over de Vrij Rijden-dag van 21 september a.s. vind je hier op een rij. Even aandachtig doornemen als je meedoet!


Rallycrossheld maakt indruk in State of Art NK GTTC

Wie in de jaren '70 wel eens naar AVRO's Rallycross keek, kent zijn naam vast nog: Rolf Nilsson. Dit weekend was hij te gast op Zandvoort en liet zien dat hij na 50 jaar nog niets van zijn snelheid verloren heeft!


Gijs verwelkomt electronicatools.com als nieuwe Vriend

Onze vriendenwervingsactie heeft de eerste nieuwe Vriend van de HARC opgeleverd. Onze beschermheer Gijs van Lennep verwelkomt de technische groothandel PrintTec uit Geldermalsen als nieuwe Vriend. Het bedrijf is onder de naam electronicatools.com actief op de internationale markt voor ontwerp, assemblage en reparatie van elektronica.


Tijdschema Vrij Rijden 18 juli 2018

Alles wat je moet weten over de Vrij Rijden-dag van 18 juli vind je hier op een rij. Even aandachtig doornemen als je meedoet!


Spa Summer Classic - gezelligheid troef

Een enorme Nederlandse delegatie was afgereisd naar Spa voor de Summer Classic. NK HTGT, NK GTTC en YTCC hadden hun eigen races, het NK82-90 en de MG Competitions waren ondergebracht in andere startvelden en tenslotte deden er de nodige Nederlandse équipes mee aan de 3-uursrace op zaterdagavond.

Vrienden van de HARC

Nog geen HARC lid?

  • 6x RTL GP Magazine met HARC Journaal

  • Gratis toegang (excl. parkeerkaart) tot onze eigen race-evenementen

  • Plus muntjes voor een broodje en een drankje

  • Korting op Vrij Rijden Dagen. De korting kan oplopen tot 80 euro per keer

  • Maak familieleden lid met maar liefst 50% korting!

  • 1 Gratis weekendkaart voor de Historic Grand Prix Zandvoort