InMotion 24h Le Mans Driving Event zoekt historische racers

127

De TU Eindhoven is bezig om de endurance racer van de toekomst te ontwikkelen. Op 12 juli a.s. vindt het de presentatie van het Inmotion 24h Le Mans project plaats tijdens het Driving Event op het terrein van de TU in Eindhoven. De organisatoren streven ernaar om de ontwikkeling in de autosport ‘beeldend’, vanuit de historie tot heden, fysiek te presenteren. Dat willen ze o.a. doen door historische racewagens op een afgesloten ‘circuit’ een parade te laten rijden. Op die wijze wordt aan het publiek en ook de sponsoren van het Le Mans Project het tijdsbeeld in de ontwikkelingen van de racerij getoond.

HARC leden met een geschikte bolide worden hiervoor nadrukkelijk uitgenodigd. Als er een diversiteit aan racewagens gepresenteerd wordt, geeft dat een perfect tijdsbeeld. Deelnemende rijders/teams hebben uiteraard gratis toegang en hen wordt tijdens het Event een diner aangeboden door InMotion. Ook zal voor elke deelnemer een banner gemaakt worden waarop de Historie van zijn of haar auto gepresenteerd word.

Het evenement vind plaats op 12 juli aan het einde van de middag en in de avond. Meedoen? Neem dan spoorslags contact op met Ben Bosveld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan ook: Rens Huizer, Tue 06-31968433 of Ben Bosveld, e-mobileTron M 06- 53520862.

Merchandise

Word Lid

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix
  • Ontvangst in HARC-hospitality
  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) Octane Magazine
  • Gereduceerd tarief voor Vrij Rijden dagen-
  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen
  • 50% korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres
  • Korting op HARC-kleding

Bekijk de voordelen

Vrij rijden

De HARC biedt een aantal keer per jaar de mogelijkheid om op het circuit te ‘racen’. Er wordt niet in wedstrijdverband gereden. Maar iedereen is vrij om te testen, te trainen of circuitervaring op te doen.

Meer informatie

tkh logo
Vriend van de HARC