Kom rijden op Meppen

257

Wil jij ook eens een ander circuit uitproberen? Ga dan met ons mee naar Racepark Meppen. Op maandag 6 juni (tweede Pinksterdag!) organiseert de HARC daar voor het eerst een Vrij Rijden dag. We hebben een prima deal kunnen sluiten met de organisator en kunnen daardoor - zoals altijd - veel track time aanbieden voor een scherpe prijs. Alle groepen zijn welkom, dus de straatauto’s - standaardklasse, race-auto’s licentiehouders en niet-licentiehouders en de monoposto’s en Lotus 7-achtigen. Er is wat minder plek dan op Zandvoort, dus wees er snel bij want vol = vol.

Racepark Meppen is dichterbij dan je denkt, het ligt in Duitsland ongeveer 40 kilometer ten oosten van Emmen. Het circuit heeft een lengte van 2300 meter een flink aantal uitdagende bochten. Het is onderdeel van het Funpark Meppen, het gehele park staat in het teken van “Fun, Speed en Action” en beschikt bovendien over prima horecafaciliteiten. Ook leuk voor je gezelschap dus. Kijk hier voor meer info: funpark-meppen.nl. Om je aan te melden, voor het tijdschema en alle andere info ga je naar de evenement pagina.

Merchandise

Word Lid

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix
  • Ontvangst in HARC-hospitality
  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) Octane Magazine
  • Gereduceerd tarief voor Vrij Rijden dagen-
  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen
  • 50% korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres
  • Korting op HARC-kleding

Bekijk de voordelen

Vrij rijden

De HARC biedt een aantal keer per jaar de mogelijkheid om op het circuit te ‘racen’. Er wordt niet in wedstrijdverband gereden. Maar iedereen is vrij om te testen, te trainen of circuitervaring op te doen.

Meer informatie

tkh logo
Vriend van de HARC