Gezellige vrijwilligersavond

Eind november heeft de HARC het seizoen afgesloten met een geslaagde vrijwilligersavond bij Bleekemolens Race Planet. Onder het genot van een biertje en een heerlijk buffet nog eens even napraten over het voorbije seizoen. De sfeer zat er goed in en de opkomst mocht er zijn.


TC houdt open huis

Evenals vorig jaar kunt u op vrijdag 29 maart 2019 weer met uw auto naar de TC voor controle, advies en overleg. Veel auto’s zijn in de winter weer aangepast of opgebouwd en dan is het handig om eens naar de status te laten kijken, zodat u niet bij het eerste raceweekend voor een voldongen feit wordt gesteld.


Aan alle HARC-leden

Voor het komende verenigingsjaar 2019 heeft het bestuur van de HARC zich genoodzaakt gezien, om de contributie te verhogen van E 85.- naar E 95.-. De belangrijkste redenen hiervoor zijn inflatie, algemene kostenstijgingen, de verhoging van het lage BTW-tarief en de prijsverhogingen die de circuits doorberekenen voor het servicepakket en administratieve lasten. Vanzelfsprekend worden deze laatstgenoemde verhogingen grotendeels doorberekend aan de deelnemers, echter, het financiële risico neemt eveneens toe en dient beter te worden afgedekt.


Geslaagde NAV ruilbeurs in la Course

Heeft u hem ook gemist, de ruilbeurs van de Nederlandse Autorensportvrienden? Dat is niet zo gek, want het was eigenlijk een experiment en daarom bescheiden van opzet. We weten nu dat het experiment geslaagd is, dus het krijgt zeker een vervolg!


Geslaagde eerste editie HARC Historic 250

Het historisch raceseizoen werd afgesloten met een ouderwets gezellige lange afstandsrace met een vol veld auto's uit de jaren '60, '70 en '80.


Dikke vrienden met de HARC

Een korte terugblik op de Vrienden van de HARC dag op vrijdag 2 november


Oldtimer rijden in de winter: vaste lasten en overgangsregeling

December nadert en dat betekent dat de oldtimers die profiteren van de overgangsregeling binnenkort de stalling in moeten. Een van de eisen om gebruik te kunnen maken van deze regeling is namelijk dat de oldtimer in december, januari en februari op privéterrein staat. In deze periode is het niet toegestaan om de weg op te gaan met de oldtimer. Ook mag je deze niet langs de weg parkeren. Het grote voordeel van de overgangsregeling zijn de lagere vaste lasten die hier voor de oldtimer tegenover staan. In dit artikel lees je over de vaste lasten waarop je bespaart als je kiest voor de overgangsregeling. En hoe het zit als je toch wilt rijden in de winterperiode.


Update HARC historic 250

Er is veel belangstelling voor onze historische lange afstandsrace op 25 november. En dat levert ook veel vragen op. Want er komt een hoop bij kijken om met een oud gebakje een race van 250 kilometer te rijden! We hebben alle vragen op een rij gezet en zoveel mogelijk van een antwoord voorzien.


Ruilbeurs Nederlandse Autorensportvrienden

Op zondag 18 november organiseert de NAV een Ruilbeurs in Restaurant De La Course op het Circuit van Zandvoort. Aanvang is 13.00 uur en de beurs gaat door tot 16.00 uur. Eindelijk een gelegenheid om je zolder of boekenkast op te ruimen, wat je al zo lang van plan was!? Of om die laatste missende uitsag uit 1973 aan je collectie toe te voegen!


In memoriam Albert Westerman

De HARC is bedroefd vanwege het overlijden van Albert Westerman. Zijn naam was synoniem met Porsche en natuurlijk met zijn kledingmerk State of Art, maar voor de HARC was hij bovenal een trouwe sponsor waar we altijd op konden rekenen.

Vrienden van de HARC

Nog geen HARC lid?

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

  • Ontvangst in HARC-hospitality

  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

  • Toegangskaart International Amsterdam Motorshow RAI, 3 t/m 7 april

  • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

  • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

  • Korting contributie als u nieuw HARC-lid aanbrengt vóór 12 maart 2019

  • 10% korting op HARC kleding