HARC header
HARC header
HARC header
HARC header
HARC header
HARC header

Nieuws

Vrijdag Vrij Rijden

Aanstaande vrijdag 20 april is weer de eerste HARC Vrijrijden dag. Er wordt mooi weer verwacht en het loopt storm bij de inschrijving. Zorg dat je er bij bent als er getraind, getest of zo maar pret-km's gemaakt moeten worden. Het is aan te bevelen om in te schrijven via de website om zodoende lang wachten te voorkomen.

Interstate HARC NK 82-90 op Zolder

De seizoensopener zit erop! Hieronder vind je een kort verslag en de uitslagen van de twee races. Onderaan kun je de tussenstand in het kampioenschap downloaden.

Hart, Pastorelli, Smits, Van Gils en Van Gammeren naar Masters op Imola

Op 20-22 april opent Masters Historic Racing zijn seizoen 2018 op het Motor Legend Festival op Imola in Italië. De Britse organisator heeft goedgevulde velden voor zijn vijf kampioenschappen. Op de inschrijvingslijsten zien we diverse Nederlanders: vader en zoon Hart, Nicky Pastorelli, Michiel Smits, Niek van Gils en Theo van Gammeren geven acte de présence op het festival waarop ook het NK HTGT zijn seizoen inluidt.

Bezoek ons op de IAMS 2018

Het kan nog tot en met 2 april, een bezoek brengen aan de International Amsterdam Motor Show, bij ons klassiekerliefhebbers natuurlijk beter bekend als de AutoRAI.

De familie Van der Lof, een Nederlandse race-dynastie

Duik als Nederlander in de geschiedenis van de Formule 1 en je stuit al gauw op de naam van Dries van der Lof. In 1952 was hij samen met straaljagerpiloot Jan Flinterman de eerste Nederlandse coureur die deelnam aan een Grand Prix die meetelde voor het wereldkampioenschap. Zoons Alexander en Phil en kleindochter Shirley maakten van de familie Van der Lof een echte Nederlandse race-dynastie.

Geslaagde open (mid)dag TC

Zaterdag 17 maart j.l. heeft de TC vrijblijvend advies gegeven aan de deelnemers aan het HARC NK 82-90. In pitbox 1-2 stonden de kachels “op 10” om de kou nog enigszins buiten te houden, hetgeen in combinatie met de koffie best aardig lukte.

David Hart steelt de show op 76th Members’ Meeting

De temperatuur dook beide dagen onder nul, een paar sneeuwstormen overvielen het circuit van Goodwood en diverse deelnemers durfden de baan niet op. Toch werd de 76e Members’ Meeting geen debacle, want de overige coureurs en ook het publiek hielden de moed erin. Met op zondag een glansrol voor landgenoot David Hart, die met een strak gereden race de Gurney Cup naar zich toetrok. 

De Nederlandse troeven op de Goodwood Members’ Meeting

Komend weekend is het weer tijd voor de Goodwood Members' Meeting, in vijf jaar tijd uitgegroeid tot de traditionele opening van het internationale historische autosportseizoen. We blikken kort vooruit naar het programma en de Nederlandse inbreng.

Partner
State of Art menswear
Hoogtepunt van het jaar
Historic Grand Prix
Vrienden van de HARC

HARC Journaal in RTL GP Magazine

In het HARC Journaal leest u prachtige verhalen over de historische autorensport van vandaag en toen.
Het HARC Journaal verschijnt tweemaandelijks in RTL GP Magazine.

HARC Journal