Laatste kans!

Het kan nog één keer dit jaar. Op 2 november organiseren we de laatste HARC Vrij Rijden Dag van 2018


Zonnige afsluiting Interstate HARC NK 82-90

Afgelopen weekend werd er op Zandvoort gestreden om de tweede Nederlandse titel in de historische autosport. Wie is de titelhouder 2018 geworden? George Koopman doet verslag van de finaleraces in het Interstate HARC NK 82-90


Volop historische autosport tijdens Finaleraces

Aankomend weekend wordt het Nederlands Kampioenschap beslist in het Interstate HARC NK '82-'90. Er wordt maar liefst drie keer geracet, éénmaal op zaterdag en twee keer op zondag, als onderdeel van een bomvol Finaleraces programma.


NK HTGT wordt beslist op de Nürburgring

Het Catawiki NK HTGT, voor toerwagens en GT's gebouwd tussen 1947 en 1966, is de eerste Nederlandse Historische titel die dit jaar verdeeld wordt. Zondagochtend is de kampioen 2018 bekend. 


Vrijdag weer Vrij Rijden!

Je hebt dit jaar nog twee kansen om je uit te leven tijdens een HARC Vrij-rijden-dag. de eerste is aanstaande vrijdag. Mis hem niet!


Buitenlandse rijders vermaken zich tijdens HGP

Onze razende reporter George Koopman sprak tijdens de Historic Grand Prix met verschillende deelnemers om te horen hoe het racen op Zandvoort hen bevalt. We laten er hier een paar aan het woord.


Terugkijken op de Historic Grand Prix

We zijn alweer een weekend verder – tijd om de Historic Grand Prix even te laten inzinken. Want op wat een spannende races zijn we getrakteerd: prachtige strijd aan kop en in het middenveld, en soms een beslissing in de laatste ronde.


De Historic Grand Prix staat weer voor de deur!

Nog even en de motoren brullen weer ouderwets in de duinen. De zevende editie van Historic Grand Prix vindt dit jaar plaats van vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september: drie dagen vol hoogtepunten uit de rijke autosportgeschiedenis. Met de ronde van het historisch Formule 1-kampioenschap als vertrouwd hoogtepunt, maar ook met vele nieuwe, spannende grids. Zoals de Tourenwagen Classics voor DTM- en Super Touring-auto’s. Of de eerste editie van de officiële FIA Historic F3 European Cup.


Wisselend succes voor Nederlanders op Silverstone en Nürburgring

De Historic Grand Prix komt eraan, en dat is óók de zesde ronde in de kampioenschappen van Masters Historic Racing. Op Zandvoort staan er daar vier van op het programma: het FIA Masters Historic Formula One Championship is de klapper, ondersteund door het FIA Masters Historic Sports Car Championship, de Masters Gentlemen Drivers en de Masters Pre-66 Touring Cars. De vorige ronden waren op Silverstone (de Silverstone Classic) en de Nürburgring (de Oldtimer Grand Prix). Hoe deden onze landgenoten het daar?


Vrij Rijden op vrijdag 21 september!

Alles wat je moet weten over de Vrij Rijden-dag van 21 september a.s. vind je hier op een rij. Even aandachtig doornemen als je meedoet!

Vrienden van de HARC

Nog geen HARC lid?

  • 6x RTL GP Magazine met HARC Journaal

  • Gratis toegang (excl. parkeerkaart) tot onze eigen race-evenementen

  • Plus muntjes voor een broodje en een drankje

  • Korting op Vrij Rijden Dagen. De korting kan oplopen tot 80 euro per keer

  • Maak familieleden lid met maar liefst 50% korting!

  • 1 Gratis weekendkaart voor de Historic Grand Prix Zandvoort