Internationale historische strijd weer op punt van beginnen

Het NK HTGT, een van de historische raceklassen onder auspiciën van de HARC, gaat eind deze maand weer van start, op het hopelijk zonnige Paul Ricard in Zuid-Frankrijk. Maar niet alleen ons nationale seizoen 2019 wordt op Paul Ricard geopend, ook het internationale. Waarna het een week later op Goodwood tijd voor de 77e Members’ Meeting.


HARC ALV in Houten

Tijdens een geanimeerde vergadering in Houten zijn er knopen doorgehakt en heeft Kees Kooij de voorzittershamer overgedragen aan Jan-Wim Stals


HARC NK 82-90

Informatieavond HARC NK 82-90


Toyo Tires NK HARC 82-90 Package Deal

Package deal inschrijving geopend Toyo Tires HARC NK82-90 https://www.harc.nl/events/event/27/toyo-tires-nk-harc-82-90-package-deal


HARC en State of Art samen voor het goede doel

De HARC kartwedstrijd heeft dit jaar maar liefst € 2500 opgebracht. Een cheque voor dit bedrag werd onlangs overgedragen aan State of Art, ten behoeve van de Stichting Achterhoek Tour Rally, welke het geld aan regionale goede doelen gaat besteden.


Niels heeft zijn racelicentie!

Onze vaste social media correspondent Niels heeft met zijn low-budget racer Corsawolfje zijn racelicentie gehaald. Gefeliciteerd! Niet alleen dat, hij heeft er ook een uitgebreid verslag van geschreven. Het verhaal is al te lezen op de HARC-Facebookpagina, maar we vonden het zo leuk dat we het ook hier hebben neergezet.


HARC-kartavond: topavond met topopbrengst

De traditionele kartavond bij Bleekemolens Raceplanet in Amsterdam was een groot succes. Een recordaantal teams trad aan, met een geweldige opbrengst voor het goede doel tot gevolg. De hoofdprijs ging naar Team 018GP uit Duitsland.


Karten voor het goede doel - 18 januari

Het nieuwe raceseizoen nog ver weg? Niet bij de HARC! Op 18 januari kun je je lekker uitleven op de kartbaan van Bleekemolen tijdens de HARC kartrace voor het goede doel.


Gezellige vrijwilligersavond

Eind november heeft de HARC het seizoen afgesloten met een geslaagde vrijwilligersavond bij Bleekemolens Race Planet. Onder het genot van een biertje en een heerlijk buffet nog eens even napraten over het voorbije seizoen. De sfeer zat er goed in en de opkomst mocht er zijn.


TC houdt open huis

Evenals vorig jaar kunt u op vrijdag 29 maart 2019 weer met uw auto naar de TC voor controle, advies en overleg. Veel auto’s zijn in de winter weer aangepast of opgebouwd en dan is het handig om eens naar de status te laten kijken, zodat u niet bij het eerste raceweekend voor een voldongen feit wordt gesteld.

Vrienden van de HARC

Nog geen HARC lid?

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

  • Ontvangst in HARC-hospitality

  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

  • Toegangskaart International Amsterdam Motorshow RAI, 3 t/m 7 april

  • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

  • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

  • Korting contributie als u nieuw HARC-lid aanbrengt vóór 12 maart 2019

  • 10% korting op HARC kleding