HARC header
HARC header
HARC header
HARC header
HARC header
HARC header

Nieuws

NK GTTC trekt wereldwijd deelnemers

Het State of Art NK GTTC voor toerwagens en GT's gebouwd tussen 1966 en 1981 komt dit weekend in actie op Assen. Onder de deelnemers is een wel heel bijzondere gastrijder.

Help Gijs en de HARC aan meer Vrienden!

Echte liefhebbers van de historische autosport zijn lid of vriend van de HARC. Samen dragen we eraan bij dat de historische autosport in Nederland weer flink in de lift zit. Maar natuurlijk kan het altijd beter. Daarom is de HARC met een Vriendenwervingsactie begonnen. Op de Historic Zandvoort Trophy zag je de flyers al, nu beginnen we ook online een offensief. Met onze beschermheer Gijs van Lennep in de hoofdrol. Want wie wil er nu niet bij de club horen van een levende legende als Gijs?

HAT = ADAC-RSG-Hansa-Pokal-Rennen

We gaan weer naar Assen! Op 9 en 10 juni zijn we te gast bij de ADAC RSG Hamburg en wordt er geracet in het Interstate HARC NK82-90 en State of Art NK GTTC. De toegang is gratis, dus kom lekker kijken.

In Memoriam: Fred Corporaal (1939-2018)

Na ruim 60 jaar vliegen is Fred Corporaal bij de uitoefening van een van zijn grootste hobby's tijdens een tragisch vliegongeval op 22 mei 2018 overleden.

Historische actie over de grenzen: van Monaco naar Most

Behalve onze eigen Historic Zandvoort Trophy leverde de meimaand nog veel meer fantastische historische autosport op. Met soms mooie prestaties van landgenoten die we in de meeste gevallen ook van HARC-evenementen kennen.

Veel race actie tijdens 42e HZT

Tijdens de Historic Zandvoort Trophy komen drie racegroepen in actie en die beloven volop spektakel. Er wordt gestreden om de drie officiële Nederlandse historische kampioenschappen. De rest van de tijd blijft het zeker niet stil op de baan. Op zaterdag is er ruimte voor vrij rijden, ook altijd een gelegenheid waarbij de nodige leuke auto's in actie komen. De monoposto groep (inclusief straatlegale sigaren) komt op zaterdag en zondag in actie. Daarnaast zijn er de historische racemotoren en demo’s met Morgans en Porsches.

Vrij Rijden tijdens de State of Art Historic Zandvoort Trophy

Het is natuurlijk extra leuk, een keer vrij rijden op zaterdag en/of zondag, maar het is ook een tikkie drukker op Circuit Zandvoort dan op een doordeweekse dag. Op diverse punten wijkt de gang van zaken af van wat je wellicht gewend bent. Lees hier alle info over aangepaste tijden, locaties en kosten.

Serieus racen op Imola

Het Catawiki NK HTGT opende het seizoen op het Circuito Dino e Enzo Ferrari in Imola. Een kleine 50 rijders waren afgereisd naar Italië en de meningen waren eensgezind: wat een fantastisch circuit!

Partner
State of Art menswear
Hoogtepunt van het jaar
Historic Grand Prix
Vrienden van de HARC

HARC Journaal in RTL GP Magazine

In het HARC Journaal leest u prachtige verhalen over de historische autorensport van vandaag en toen.
Het HARC Journaal verschijnt tweemaandelijks in RTL GP Magazine.

HARC Journal