Rallycrossheld maakt indruk in State of Art NK GTTC

Wie in de jaren '70 wel eens naar AVRO's Rallycross keek, kent zijn naam vast nog: Rolf Nilsson. Dit weekend was hij te gast op Zandvoort en liet zien dat hij na 50 jaar nog niets van zijn snelheid verloren heeft!


Gijs verwelkomt electronicatools.com als nieuwe Vriend

Onze vriendenwervingsactie heeft de eerste nieuwe Vriend van de HARC opgeleverd. Onze beschermheer Gijs van Lennep verwelkomt de technische groothandel PrintTec uit Geldermalsen als nieuwe Vriend. Het bedrijf is onder de naam electronicatools.com actief op de internationale markt voor ontwerp, assemblage en reparatie van elektronica.


Tijdschema Vrij Rijden 18 juli 2018

Alles wat je moet weten over de Vrij Rijden-dag van 18 juli vind je hier op een rij. Even aandachtig doornemen als je meedoet!


Spa Summer Classic - gezelligheid troef

Een enorme Nederlandse delegatie was afgereisd naar Spa voor de Summer Classic. NK HTGT, NK GTTC en YTCC hadden hun eigen races, het NK82-90 en de MG Competitions waren ondergebracht in andere startvelden en tenslotte deden er de nodige Nederlandse équipes mee aan de 3-uursrace op zaterdagavond.


Spannende races op zonovergoten Assen

De racers in het Interstate HARC NK82-90 en State of Art GTTC kwamen afgelopen weekend in actie op Assen. George Koopman doet verslag.


NK GTTC trekt wereldwijd deelnemers

Het State of Art NK GTTC voor toerwagens en GT's gebouwd tussen 1966 en 1981 komt dit weekend in actie op Assen. Onder de deelnemers is een wel heel bijzondere gastrijder.


Help Gijs en de HARC aan meer Vrienden!

Echte liefhebbers van de historische autosport zijn lid of vriend van de HARC. Samen dragen we eraan bij dat de historische autosport in Nederland weer flink in de lift zit. Maar natuurlijk kan het altijd beter. Daarom is de HARC met een Vriendenwervingsactie begonnen. Op de Historic Zandvoort Trophy zag je de flyers al, nu beginnen we ook online een offensief. Met onze beschermheer Gijs van Lennep in de hoofdrol. Want wie wil er nu niet bij de club horen van een levende legende als Gijs?


HAT = ADAC-RSG-Hansa-Pokal-Rennen

We gaan weer naar Assen! Op 9 en 10 juni zijn we te gast bij de ADAC RSG Hamburg en wordt er geracet in het Interstate HARC NK82-90 en State of Art NK GTTC. De toegang is gratis, dus kom lekker kijken.


In Memoriam: Fred Corporaal (1939-2018)

Na ruim 60 jaar vliegen is Fred Corporaal bij de uitoefening van een van zijn grootste hobby's tijdens een tragisch vliegongeval op 22 mei 2018 overleden.

Vrienden van de HARC

Nog geen HARC lid?

  • 6x RTL GP Magazine met HARC Journaal

  • Gratis toegang (excl. parkeerkaart) tot onze eigen race-evenementen

  • Plus muntjes voor een broodje en een drankje

  • Korting op Vrij Rijden Dagen. De korting kan oplopen tot 80 euro per keer

  • Maak familieleden lid met maar liefst 50% korting!

  • 1 Gratis weekendkaart voor de Historic Grand Prix Zandvoort