Het HARC NK 82-90 is hét startpunt voor historisch racen. De Historische Automobiel Ren Club is de grootste organisator van historisch racen in Nederland, met een jarenlange ervaring en organiseert o.a. de bijzonder succesvolle Historic Grand Prix Zandvoort (dit jaar de 7de editie), met coureurs uit heel Europa.

Auto’s die je tegen kunt komen in het Nederlands Kampioenschap 82-90 zijn o.a. BMW 325i, Volvo 360, Mazda MX-5, Ford Sierra, Alfa Romeo 75, Toyota Starlet, VW Golf, Renault Clio, Peugeot 205, Ford Escort en vele andere merken.

Aanmelden

Nieuws

Ontdekkingsreis op Circuit Assen

Jeroen Eijsten doet verslag van zijn belevenissen tijdens de Vrij Rijden Dag op Assen.


Echte coureurs hebben blaren…

Jeroen Eijsten, Klasse Coördinator NK HARC 82-90, kijkt terug op een geslaagde Vrij Rijden Dag.


NK 82-90: update jaarprogramma 2020

Wat is de laatste stand van zaken als het gaat om ons NK HARC 82-90? Op de achtergrond werkt het bestuur nog altijd hard aan creatieve oplossingen, zodat we in 2020 toch nog op de circuits in actie kunnen komen. Hier staan we nu.


Ook NK HARC 82-90 heeft vliegende start van het nieuwe raceseizoen

Afgelopen zondag was het voor velen van ons de eerste keer dat wij op het vernieuwde circuit van Zandvoort hebben gereden. Eerlijk gezegd heb ik de avond ervoor toch wat onrustiger geslapen dan normaal door alle verhalen over de nieuwe kombochten. De heftige crash van een dag ervoor hielp niet mee voor een goede nachtrust.

Sfeerimpressies

Sponsoring