• 08 Jul 2022
  • 09 Jul 2022
  • 10 Jul 2022
Jaarbeurs Utrecht

NIEUWE DATUM: 8,9 EN 10 JULI
Na lang wachten kan komende zomer uiteindelijk de Jaarbeurs editie plaats vinden in het weekend van 8 tot en met 10 juli 2022.

DAY1 World of Cars - Jaarbeurs Utrecht
Het Youtube mannen- en lifestyle kanaal DAY1 en eventorganisator 402 Automotive organiseren een splinternieuw auto- en lifestyle event in Jaarbeurs Utrecht. 
DAY1 Lifestyle en 402 verbinden met hun beider expertise en netwerk de online en offline werelden met elkaar tijdens een innovatieve en interactieve show, die in Nederland nog nooit is vertoond. DAY1 World of Cars wordt de grootste autoshow van Nederland, waar het draait om auto’s, maar ook lifestyle, sport, gaming, muziek en waar je oog in oog komt te staan met jouw favoriete droomauto’s, influencers, bekende coureurs, artiesten en nog veel meer. Je komt ogen en oren te kort bij de Walk of Fame waar de mooiste supercars of de dikste autocreaties af en aan rijden "on stage”. Of waar je kunt kijken naar shows en presentaties van tal van bekende youtubers, vloggers of sporters. Of je staat versteld van de dikke acties in de Race & Rally Arena, waar bandenrook, oliegeur en piepende banden je de dag van je leven bezorgen! 

RACE LEGENDS

Van nieuw tot oud, van alles kun je vinden aan showcars. Zo ook auto's uit de categorie Race Legends. Onder meer op de stand van de Historische Autorenclub kun je klassieke Bugatti's aantreffen, maar ook historische racers als de iconische BMW 3.0 CSL of misschien wel een klassieke Formule1 bolide. Of ontmoet ook levende racelegendes als Gijs van Lennep. Het kan allemaal op Day1 World of Cars!

Inschrijven voor dit evenement

Inschrijven kan tot: 07 Jul 2022, 06:17

Direct inschrijven