Over de HARC

Over de HARC

Marianne Hissink (Penningmeester)

Als anderen mijn karakter omschrijven dan komen daar altijd in voor; enthousiast, gedreven, accuraat en een doener.
Inmiddels werk ik al 25 jaar in de kapitaalgoederenindustrie (automatiseren van verpakkingslijnen) en heb tot 2012 als general manager bij intrion.nl gewerkt. 
Daarna heb ik het geluk gehad een aantal jaren in Frankrijk te hebben gewoond en gewerkt en ben inmiddels al weer een jaar terug in Nederland wat ook weer een prachtig avontuur is.
Terug in Nederland werk ik weer fulltime in ons eigen bedrijf H&S Packaging en doe daar alle financiële en secretariële zaken.
Auto’s en dan met name de klassieke modellen uit de jaren 60, liefst flink doorleefd en ongerestaureerd, hebben een grote aantrekkingskracht.


Jan-Wim Stals (Voorzitter)

Jarenlang actief geweest als voetbaltrainer en judoka, loopt graag hard en is enthousiast historische autosportliefhebber. Is ondernemer die eigen dealerbedrijf heeft gerund, was actief met team in de Toyota Yaris Cup en momenteel rijder in het Toyo Tires NK HARC 82-90. Is ervaren (interim) sportbestuurder, laatstelijk verantwoordelijk voor een nationale sportbond. Heeft de HARC voorzittershamer overgenomen van Kees Kooij.


Onno Vlaanderen (Vice voorzitter)

Is sinds jaar en dag actief in de historische autosport o.a. in de Squadra Bianca, de Alfa Romeo Challenge en het NK HTGT, waarin hij 2x het kampioenschap behaalde in de klasse tot 2 liter. Onno, die sinds de tachtiger jaren actief is met zijn landelijk opererend architectenbureau, is sinds 2012 Vice voorzitter van de HARC en maakte deel uit van de Bestuur Sectie Autosport van de KNAF.


Haico van der Heijden (Hoofd TC)

10 jaar geleden begonnen bij de MSA in Engeland en nu al weer 6 jaar als Hoofd TC bij de HARC. Houdt zich vooral bezig met technische zaken, ontwikkeling van nieuwe tools en reglementen. Voor vragen meestal te vinden in het TC gebouw. Door de week is hij actief in de commercie voor grote windmolens op zee, maar in het weekend wil hij ook wel overtollige fossiele brandstoffen wegwerken in een van zijn klassiekers.


Donovan Wolfrat (Manager Evenementen)

Ooit begonnen als hovenier en via werkplaatschef van Ford dealer al snel zijn eigen bedrijf Allround Housing begonnen dat op de huizenmarkt actief is met luxe verhuur, aan/verkoop en beheer. Bevlogen ondernemer die en passant 3x Nederlands kampioen wedstrijddansen werd en door Kees Kooij bij de HARC kwam om een paar uurtjes mee te doen……. als secretaris/penningmeester. Race cursus gevolgd en voert nu met BMW z’n klasse aan in het Toyo Tires NK HARC 82-90.

Merchandise

Word Lid

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix
  • Ontvangst in HARC-hospitality
  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) Octane Magazine
  • Gereduceerd tarief voor Vrij Rijden dagen-
  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen
  • 50% korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres
  • Korting op HARC-kleding

Bekijk de voordelen

Vrij rijden

De HARC biedt een aantal keer per jaar de mogelijkheid om op het circuit te ‘racen’. Er wordt niet in wedstrijdverband gereden. Maar iedereen is vrij om te testen, te trainen of circuitervaring op te doen.

Meer informatie

tkh logo
Vriend van de HARC