• 11 May 2024
 • 12 May 2024
Circuit Zandvoort , Burgemeester Van Alphenstraat 108

Van 11 t/m 12 mei 2024 De St-Paul Historic Zandvoort Trophy
De St-Paul Historic Zandvoort Trophy is al jaren de seizoen opener van het klassieke autoracen in Nederland. Georganiseerd door de Historische Auto Ren Club (HARC) in samenwerking met 402 Automotive en Octane. Hiermee bent u normaal als bezoeker gegarandeerd van mooie randanimatie met merkenclubs, stands, workshops, parades en nog veel meer! En weer toegankelijk voor publiek. Hiermee bent u als bezoeker gegarandeerd van mooie randanimatie met merkenclubs, stands, workshops, parades en nog veel meer! Diverse raceklassen hebben zich al ingeschreven voor spectaculaire actie op het circuit. Ook zullen er parades zijn van merkenclubs en mooie klassiekers op de paddocks. We verwachten dan vele honderden klassiekers op de paddocks en boordevolle startvelden op de baan.

Daarom dit jaar op vrijdag vrijrijden voor groep 2-3 en 4 Monoposto's en zaterdag groep 1 de straat versies met ook 4 race klassen en veel vrij rijden. Zondag wordt er veel geracet en een Concours Elegance, Auto parades, en diverse demo's

Paddock 1 indeling HZT Paddock 2 

Paddock 2 indeling HZT Paddock 1 versie 

Tijdschema Tijdschema HZT 

Tijdens de St-Paul Historic Zandvoort Trophy 2024 komen er twee racegroepen van de HARC in actie en die zorgen voor volop spektakel. Er werd gestreden om de twee officiële Nederlandse historische kampioenschappen.

Hankook HARC NK82-90   NK HARC 82-90

RECO NK GTTC          NK GTTC  te samen met de MG Competitions Holland zal ook aanwezig zijn. MGcompetitions.nl

Tevens de FFR-FOR met prachtige Monoposto's (ffr-for.euen deelnemers uit verschillende landen en het vooroorlogse spektakel met de MG PreWar auto's uit Engeland


Pitboxen zijn te huur via de HARC . Graag een mail naar secretariaat@harc.nl

Tevens op de vrijdag 10 mei Vrijrijden.

En tijdens het Nationaal Oldtimer Festival

 • VRIJ RIJDEN
 • Een leuke manier om je auto (passend bij het thema van het evenement) of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Track Time (Vrij Rijden).

  In de aanloop naar het evenement zal hier de benodigde informatie o.a over het aanmelden ter plaatse, worden gepubliceerd.

  Op 12 mei 2024 vind het Nationaal Oldtimer Festival weer plaats! Met een vol programma op het circuit met de parades, vrij rijden en races met klassieke bolides. En meer dan 1.000 klassiekers op de paddocks, tal van merkenclubs en het Meguiar's Concours d"Elegance. Tot ziens in Zandvoort! Het thema van 2024 is 

  Ben je lid van de Harc dan krijg je automatisch een e-ticket gratis toegestuurd per email.

  Info over NOF (nationaal oldtimer festival) Historic Zandvoort Trophy

  Clubpaddock

  Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht voor tientallen auto- en merkenclubs die ons land rijk is, die een breed beeld van de Oldtimer scene in Nederland weergeven.

  Wil je ook met je club op de paddock staan? Meld je dan aan per mail (secretariaat@harc.nl). Na ontvangst van de aanmelding krijg je van onze partner 402 de bevestiging van aanmelding met het clubautoticket. Dit is tevens het entreeticket voor de bestuurder van de auto.

  Showpaddock

  Tijdens de St-Paul Historic Zandvoort Trophy/ Nationaal Oldtimer Festival powered by Meguiar's vind je de mooiste klassieke auto's en op de showpaddock. Denk je dat jouw auto een plaats verdient op deze paddocks, dan kun je een showautoticket bestellen. Ook je kunt meedoen aan het Concourse d'Elegance en dan maak je kans op een van de bokalen.
  Je bent uiteraard niet verplicht om de gehele dag aanwezig te zijn met je auto, je kunt zelf bepalen wanneer je aankomt en wanneer je weer vertrekt.

  Concours d'Elegance

  Het circuit leent zich bij uitstek voor tal van leuke activiteiten. Op het programma staat in ieder geval een Concours d’Elegance, waar u met uw klassieker meedingt naar de hoogste eer in uw klasse, of misschien wel de eretitel Best of Show. De deelnemende auto’s zullen door enkele ervaren juryleden worden beoordeeld onder leiding van registertaxateur Dennis Rietveld.

  De prijzen
  Maak kans op een van de bekers! Doe mee en show je auto heel de dag op het speciale concourspaviljoen. Aanmelden kan ter plaatse bij het podium van het Concours d'Elegance op de paddock. 

  Parade

  Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen auto op een rustig tempo de baan verkennen.

Inschrijven voor dit evenement

Inschrijven kan tot: 10 May 2024, 12:00

Direct inschrijven
Title:
Date:
Description:
Event Id:
Totaal aantal deelnemers:

Hankook NK HARC 82-90

Title:
Date:
Description:
Event Id:
Totaal aantal deelnemers:

RECO NK GTTC

Title:
Date:
Description:
Event Id:
Totaal aantal deelnemers:

Triumph Competition & British HTGT

Title:
Date:
Description:
Event Id:
Totaal aantal deelnemers:

FFR-FOR