20% korting bij Millers Oils

67

Millers Oils is een Vriend van de HARC en hoofdsponsor van de klasse HARC NK82-90. Bestel uw producten met 20% korting via de Millers Oils webwinkel met de kortingscode bij het afrekenscherm: harcoil.

CVL TURBO
Deze octaan booster & klepzitting smeermiddel voegt tot 4 octaan (40 punten) toe in combinatie met moderne brandstoffen. CVL Turbo biedt betere prestaties voor races, rally’s en rijden op het circuit. Deze octaan booster & klepzitting smeermiddel
vroegtijdige ontsteking of detonatie. CVL Turbo mengt met lood, loodvrije, LRP en andere brandstoffen die additieven bevatten om het octaangetal te verhogen.

Classic Sport 20w50
Een semi synthetische multigrade motorolie voor motoren van klassieke sportwagens. Dit product is gemaakt met kwalitatieve additieven voor extra grote prestaties. Deze motorolie bevat hoge niveaus van synthetische basisvloeistoffen die
betere bescherming bieden onder zware omstandigheden en hoge temperaturen. Classic Sport 20w50 is een motorolie voor oldtimers en handhaaft hoge oliedruk en vermindert olieverbruik.

EPS ethanolkiller Multishot
EPS – Ethanol Protection System is een brandstofadditief dat bescherming biedt tegen ethanol bij gebruik van E5 of E10 loodvrije benzine. Voorkomt corrosie van het brandstofsysteem en helpt onderdelen te beschermen. Ook te gebruiken met katalysatoren. Goedgekeurd door de FHBVC om te beschermen tegen de schadelijke effecten van ethanol in moderne brandstoffen.

Alle producten zien? Ga naar millersoils.nl.

Merchandise

Word Lid

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix
  • Ontvangst in HARC-hospitality
  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) Octane Magazine
  • Gereduceerd tarief voor Vrij Rijden dagen-
  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen
  • 50% korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres
  • Korting op HARC-kleding

Bekijk de voordelen

Vrij rijden

De HARC biedt een aantal keer per jaar de mogelijkheid om op het circuit te ‘racen’. Er wordt niet in wedstrijdverband gereden. Maar iedereen is vrij om te testen, te trainen of circuitervaring op te doen.

Meer informatie

tkh logo
Vriend van de HARC