26 januari karten voor het goede doel

659

Op vrijdagavond 26 januari is het weer tijd voor onze jaarlijkse aftrap van het raceseizoen, de kartwedstrijd voor het goede doel. De race duurt anderhalf uur en wordt voorafgegaan door een kwalificatie van 20 minuten. We bieden een avondvullend programma, van 19:00 tot 22:00. De locatie is als vanouds Bleekemolen Raceplanet in Amsterdam. Het inschrijfgeld bedraagt voor een team (3 of 4 personen) € 345,-- en dat gaat net als vorig jaar voor een flink deel naar een goed doel. In 2023 was dat Xenia Huis met een Hart. Zij hebben het ingezamelde bedrag gebruikt voor de inrichting van de gastenkamers. Alle wandlampen, badkamerlampen en de spots in de gangen zijn vervangen door energiezuinig ledlicht. 

Dit jaar is ons goede doel Stichting de Baan (Baanmaatjes). Stichting de Baan is een vrijwilligersorganisatie die al meer dan 50 jaar vrijetijdsactiviteiten organiseert voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking (LVB), autisme en/of niet aangeboren hersenletsel (NAH). Een bijzondere activiteit is “de Droomwolk”. Deelnemers kunnen een droomactiviteit opsturen en met een team van vrijwilligers (het Droomteam) wordt bekeken welke dromen we kunnen laten uitkomen.

De Harc laat dromen uitkomen. Door de geweldige steun van de Harc hebben wij al dromen kunnen laten uitkomen. Zo mocht Vincent van der Meij in 2022 “mee racen op het circuit van Zandvoort”, bekijk hier de race:https://www.youtube.com/watch?v=Coc0XG2xApA. En afgelopen jaar zijn wij met tien Baanmaatjes bij de HARC op bezoek geweest en hebben zij onze deelnemers over het circuit rondgereden. 

Samen in 2024 nog meer dromen laten uitkomen? Het hele project wordt uitgevoerd door vrijwilligers van Stichting de Baan en de kosten horen alleen bij de uitvoering van de Droomwolk. Per droom worden kosten gemaakt zoals: vervoer van en naar locatie (huur busjes of auto’s), vrijwilligersvergoeding, droom ophalen en afsluiten. Daarnaast willen wij ook dit jaar een prachtig geïllustreerd boekje laten maken met de verhalen achter de dromen.  Stichting de Baan wil nog meer dromen laten uitkomen en de Droomwolk heel graag voortzetten in 2024. 

Meld je aan voor de race en samen laten we nog meer dromen uitkomen! 

Vorig jaar hebben we bijna € 3000,-- ingezameld, daar willen we deze keer overheen. Dus ronsel je teamleden, familie en vrienden en schrijf een team in (of twee, of drie). Sponsors met een prijs of een bijdrage zijn natuurlijk ook zeer welkom! Alle informatie staat op de evenement pagina. Meteen inschrijven kan ook, dat doe je hier, of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..