BREAKING NEWS - geen 250, wel Vrij Rijden op 25 maart

770

beste Race Vrienden.

We hebben slecht nieuws, de vierde editie van de HARC Historic 250, die op vrijdag 25 maart 2022 zou worden verreden, gaat niet door. Helaas hebben zich te weinig deelnemers aangemeld om dit evenement te kunnen bekostigen.
We gaan voor een nieuwe poging in November 2022.
We gaan het schema van 25 maart a.s. aanpassen naar een volledige dag vrij rijden, dus dat betekent echt veel rijtijd voor alle groepen. Voor u is dat een prima gelegenheid om uw auto te testen en aanpassingen te doen voor de start van het nieuwe race- seizoen, of gewoon omdat u lekker zin heeft om de auto’s uit te laten. Gelukkig mogen ook publiek en fans hierbij weer aanwezig zijn!
Natuurlijk gaan we er weer een prachtige dag van maken, als seizoensopening voor het Vrijrijden op Zandvoort. Wij hopen dat u er (net als wij) naar uitkijkt om de rijders en publiek weer een onvergetelijk ervaring te bezorgen.
In de laatste sessies van elke groep zal er gelegenheid zijn om uw sponsors, familie of kennissen mee te nemen in uw auto. Vanwege de veiligheid is dit alleen mogelijk voor groep 1, 2 en 3. Het ondertekenen van een vrijwaring is verplicht – evenals het dragen van een helm.

Verdere informatie zoals het aangepaste tijdschema en alle bijzonderheden plus de link naar het aanmelden is vanaf nu beschikbaar op de site: Vrij Rijden 25 maart 2022

Wilt u zich direct inschrijven? Dat kan door te klikken op deze link: DIRECT INSCHRIJVEN.

Het reserveren van een pitbox bij het circuit kan uitsluitend nog online via de volgende link: pitbox reserveren.