Ecomaxx Classic Car Fuel is Vriend van de HARC

141

De meeste klassiekerbezitters kennen de benzine van Ecomaxx wel: ongelood, van hoogwaardige kwaliteit en door het ontbreken van allerlei toevoegingen ook nog eens lang houdbaar, want het veroudert niet. De ideale overwinteringsbenzine dus. Ecomaxx Classic Car Fuel verbrandt schoner dan gewone pompbenzine en zorgt ervoor dat je klassieker altijd start. Met andere woorden, Ecomaxx is de ideale partner voor een club van historische raceautobezitters. We zijn dan ook verheugd dat we GVG Oliehandel, de distributeur van Ecomaxx, vanaf nu Vriend van de HARC mogen noemen. Meer informatie over Ecomaxx Classic Car Fuel is te vinden op de Ecomaxx website.

De Classic Car Fuel van Ecomaxx wordt ook in de rallysport ingezet. Op zondag 8 mei 2022 start in Frankfurt de 68e Tulpenrallye. Onder de deelnemers is rentmeester Pieck van Hoven uit Ulvenhout, die onder het motto "Groen en gezond gas geven" wil laten zien dat rallyrijden met een klassieker duurzaam en milieuvriendelijk kan zijn. Het is voor het eerst dat een equipe tijdens deze rally op schone benzine rijdt. Tijdens de Tulpenrallye van 8 mei tot 14 mei is GVG verantwoordelijk voor de bevoorrading van de Ecomaxx Classic Car Fuel, met een groen en gezond milieu als belangrijkste uitgangspunt: vanaf de start in Frankfurt tot de finish in Valkenburg. Meer informatie is te vinden in dit persbericht.

Merchandise

Word Lid

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix
  • Ontvangst in HARC-hospitality
  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) Octane Magazine
  • Gereduceerd tarief voor Vrij Rijden dagen-
  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen
  • 50% korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres
  • Korting op HARC-kleding

Bekijk de voordelen

Vrij rijden

De HARC biedt een aantal keer per jaar de mogelijkheid om op het circuit te ‘racen’. Er wordt niet in wedstrijdverband gereden. Maar iedereen is vrij om te testen, te trainen of circuitervaring op te doen.

Meer informatie

tkh logo
Vriend van de HARC