ETCC 1300 is ready to go!

487

In de vorige nieuwsbrief waren we iets te snel…dat heb je met racers. Inmiddels zijn de website en de inschrijfmodule van onze nieuwe raceklasse ETCC 1300 echt in de lucht!

Een nieuwe raceklasse op een nieuw evenement. Tijdens de eerste editie van de Assen Classic Grand Prix op 16-18 september a.s. maakt de nieuwe historische raceklasse ETCC 1300 zijn debuut. ETCC 1300 is een serie exclusief voor historische toerwagens en GT’s met een cilinderinhoud van 1300 cc. of minder. Dat zijn Mini’s, Fiats, NSU’s, MG Midgets en nog veel meer! ETCC 1300 is een laagdrempelige serie met een helder reglement en een minimum aan rompslomp. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 450 voor twee kwalificaties en een race. Jazeker, het format wordt 2x 20 minuten quali en een extra lange race van 40 minuten race met verplichte pitstop en eventueel rijderswissel, dus 80 minuten track time.

We maken gebruik van het vertrouwde QControl inschrijfsysteem van de HARC. Ga hiervoor naar de evenement pagina op de website: https://harc.nl/nl/evenementen/event/5171.

Lees meer over ETCC 1300 op de website: https://harc.nl/nl/home-etcc-1300.
Wil je meedoen, heb je vragen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel het secretariaat: +3120 4974704 of +316 10146016.

Merchandise

Word Lid

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix
  • Ontvangst in HARC-hospitality
  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) Octane Magazine
  • Gereduceerd tarief voor Vrij Rijden dagen-
  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen
  • 50% korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres
  • Korting op HARC-kleding

Bekijk de voordelen

Vrij rijden

De HARC biedt een aantal keer per jaar de mogelijkheid om op het circuit te ‘racen’. Er wordt niet in wedstrijdverband gereden. Maar iedereen is vrij om te testen, te trainen of circuitervaring op te doen.

Meer informatie

tkh logo
Vriend van de HARC