HARC heeft hart voor vrijwilligers - join the club

936

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien en horen van historische race-auto’s….

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De HARC organiseert geweldige historische race-evenementen op het F1 circuit in Zandvoort maar kan dat niet alleen. Van regelneef (of -nicht natuurlijk) tot technisch specialist, van fotograaf tot verkeersregelaar, van bardude tot event-assistent, van jong tot oud, wij staan voor alles open en hopen dat we met jouw enthousiasme nog veel meer mooie evenementen mogen neerzetten.

Je hoeft echt niet elke maand beschikbaar te zijn, maar het is wel fijn als je ons ten minste 3 keer per jaar kunt ondersteunen.

En als je nu nog steeds aan het lezen bent… lees dan nog even door, we zijn er bijna.

De HARC heeft niet alleen een hart voor historisch racen maar ook voor haar vrijwilligers en dus zorgen wij voor passende kleding bij het evenement, reiskostenvergoeding, een enthousiast team waar jij deel van uitmaakt en last but not least organiseren we elk jaar een speciale feestavond om onze vrijwilligers te bedanken.

Dus is je interesse gewekt, stuur ons dan een berichtje of e-mail en geef even kort aan waar jij ons team mee kunt aanvullen; dan nemen wij contact met je op en kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

En als je twijfelt, meld je dan even aan via e-mail en kom gewoon eens kijken om kennis te maken; we zijn donderdag 26 oktober en zondag 19 november de hele dag op het mooiste F1 circuit van Nederland.

HARC, Historische Auto Ren Club

Contactpersoon: Don Wolfrat

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel 06 53 310579