HARC helpt Nederlandse Brandwonden Stichting

706

Vrijdag 11 februari j.l. vond de traditionele HARC Kart Wedstrijd plaats voor het goede doel. Plaats van handeling was natuurlijk Bleekemolen Race Planet in Amsterdam. Dit jaar is ervoor gekozen om de Nederlandse Brandwonden Stichting te steunen die als missie heeft, brandwonden voorkomen en het leed van brandwonden tot een minimum beperken. Deze organisatie is volledig afhankelijk van giften dus elke steun, in welke vorm dan ook, is onmisbaar.
Het is een gezellige en succesvolle avond geworden met het maximale aantal van 20 deelnemende teams, die ervoor hebben gezorgd dat de Stichting een cheque tegemoet kan zien van € 2.750.--.
Winnaar werd Team Lesauto (what’s in a name), 2de werd Team Allround Racing en de 3de plaats was voor Team KNAF. Dit voor de statistieken, want de echte winnaar was natuurlijk de Nederlandse Brandwonden Stichting.
Mocht u in de slipstream van de HARC een donatie willen doen dan is dat vanzelfsprekend zeer welkom. U kunt dit doen t.n.v. Brandwonden Stichting, rek. no. NL93RABO 0388013222.