HARC-VRIJWILLIGERS IN DE SPOTLIGHT (11)

163

Alle HARC-vrijwilligers hebben zich tijdens de Historic GP een slag in de rondte gewerkt. Of het nu gaat om de op- en afbouw van onze HARC-hospitality, de inschrijving en documentencontrole, de uitgifte en verkoop van de merchandise en muntjes, de koffie en de catering of alles wat er verder nog (vaak met spoed) moest gebeuren, iedereen heeft de schouders eronder gezet. Ontzettend bedankt daarvoor! Daarnaast hebben we met zijn allen weer veel plezier gehad en genoten van alle bijzondere auto's en de gezellige sfeer.

Met deze foto (natuurlijk gemaakt door Rudolf Dieben) zetten we ons TC-team in de spotlight. Ze staan er overigens lang niet allemaal op, want er was ook voor deze ploeg heel veel te doen: veiligheidscontrole van de auto's, controle van kleding en helmen, overige technische zaken in nauwe samenwerking met de coördinatoren van de vele raceklassen, Parc Fermé na de kwalificaties en de races en zo nodig een rapportage opstellen na een incident, waar er gelukkig maar weinig van waren. En dan zijn er nog de wijzigingen op het laatste moment: andere auto, andere rijder, andere klasse.... Onder leiding van Haico heeft het TC-team, dat bestaat uit een combi van oude rotten, jonge honden en alles ertussenin, gedurende de week (het werk begon al op donderdag, de voorbereidingen ver daarvoor) dit alles uitermate soepel laten verlopen. Daarvoor kregen we volop complimenten van de deelnemers.  

Ook HARC-vrijwilliger worden?

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..