HARC-vrijwilligers in de spotlight (3)

786

Iedere maand laten we in de nieuwsbrief een HARC-vrijwilliger aan het woord.

Deze keer: Rudolf Dieben

Sinds wanneer ben je vrijwilliger?

Ik loop hier al zo’n 50 jaar rond. Allereerst ging ik met mijn pa naar de Grand Prix, dan zaten we in de duinen in de Panoramabocht. Later was ik lid van de NAV en hielp ik mee bij de circuitdagen. Ik ben ook jaren actief geweest in de rally, met trucks. Dat was heel intensief, 21 zaterdagen voorbereiding voor een enkele rally in Polen. Zo’n 6-7 jaar geleden heb ik het hier weer opgepakt. Bij de HARC zie je de auto’s waar jij en ik groot mee zijn geworden. Ik kan echt genieten van iemand die zo’n oude auto heeft en er zijn ziel en zaligheid in legt. Daar heb ik veel respect voor.

Wat doe je zoal?

Fotografie is al lange tijd een hobby van me. Dat doe ik met veel plezier tijdens de HARC circuitdagen en races. Maar het is niet alleen het fotograferen, het sociale gebeuren eromheen is voor mij minstens zo belangrijk. Ik fotografeer trouwens niet alleen op het circuit, kijk maar eens op mijn website fotorudolf.nl.

Wat is je achtergrond?

In het dagelijks leven ben ik salesmanager, ik verkoop huisvuilwagens.

Wat is er zo leuk aan vrijwilliger zijn bij de HARC?

De HARC is heel toegankelijk, gewoon een leuke club mensen. Er zijn hier geen haantjes, iedereen wordt in zijn waarde gelaten. Men heeft respect voor elkaars hobby en dus elkaars auto. Voor mij is het pure ontspanning, even lekker een dag je hoofd op iets anders.

Ook HARC-vrijwilliger worden?

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..