Karters halen € 2500 op voor Xenia Huis met een Hart

407

Buiten was het 0 graden, binnen was het een verhitte strijd tussen de 20 teams bij Bleekemolen Race Planet te Amsterdam, tijdens het jaarlijkse kart event van de HARC. Dit jaar was gekozen voor het goede doel van stichting “Xenia Huis met een Hart”, speciaal voor onze trouwe clubgenoot Kees Kneppers, die (helaas) met zijn zoon Cees deze stichting goed kent.
Men ziet HARC leden zijn ook voor dit soort mooie en goede events/doelen te “porren”, en de opkomst was dan ook massaal met 20 teams. Natuurlijk was het om gezamenlijk lol te maken op de baan, maar ook om even voordien stil te staan, waarom wij dit doen als leden onder elkaar. Met ruim €2.500 opbrengst is dit een heel mooi gebaar naar de stichting Xenia, en familie Kneppers vanuit alle HARC leden.
Winnaars zijn geworden: plek 1, Team Mini Minded familie Span, plek 2, Team Veen Machinery, en plek 3, Team v/d Heijden Autosport.
Foto’s gemaakt door Rudolf Dieben en Donovan Wolfrat, die een goede indruk geven van een geslaagde avond. (helaas zijn niet alle foto’s van de gebruikelijke kwaliteit, maar het licht binnen was voor de fotograaf ook wel een uitdaging).

Kart 2Kart 3Kart 4Kart 5