Kom naar de HTP avond op 24 november

172

Op 24 november organiseert de HARC een HTP avond bij BMW Driving Experience in Zandvoort. Het doel van de HTP avond is om extra informatie te geven over hoe een aanvraag voor een HTP (historisch technisch paspoort) of een wagenpas in te vullen en hoe de verdere aanvraag verloopt. Voor auto’s zoals een BMW 325i is dat niet zo moeilijk, maar voor bijvoorbeeld een Lotus Europa of een andere exoot is het veel lastiger. De wagenpas zoals we die hebben geïntroduceerd is vergelijkbaar, want gebaseerd op een HTP, alleen hoeft deze niet door de FIA goedgekeurd te worden.

De agenda voor de avond:

19:00 inloop en koffie.

19:30 introductie over het historisch technisch paspoort.

20:15 pauze

20:30 stellen van vragen

21:00 einde avond.

Dit zal alweer de 5de HTP avond worden. Een must voor iedereen die een HTP of wagenpas nodig heeft. En dat is eigenlijk iedereen die historisch wil racen.... We zien je graag op donderdag 24 november bij BMW Driving experience in Zandvoort. Ben je van plan hierheen te gaan? Stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Merchandise

Word Lid

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix
  • Ontvangst in HARC-hospitality
  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) Octane Magazine
  • Gereduceerd tarief voor Vrij Rijden dagen-
  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen
  • 50% korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres
  • Korting op HARC-kleding

Bekijk de voordelen

Vrij rijden

De HARC biedt een aantal keer per jaar de mogelijkheid om op het circuit te ‘racen’. Er wordt niet in wedstrijdverband gereden. Maar iedereen is vrij om te testen, te trainen of circuitervaring op te doen.

Meer informatie

tkh logo
Vriend van de HARC