Nieuwe datum Vrij Rijden Meppen: zaterdag 30 juli

759

De meubelboulevard heeft gewonnen…voorlopig. Wegens tegenvallende belangstelling moeten we helaas de Vrij Rijden Dag op Meppen, die gepland stond voor tweede Pinksterdag, verschuiven. Heeft iedereen familieverplichtingen, of is het misschien omdat hij te kort op de Vrij Rijden Dag van afgelopen vrijdag zat? We weten het niet. Maar we geven niet op, we schuiven deze dag door, want we blijven erbij: het is erg leuk om ook eens op een andere baan te rijden. Zo leer je je auto (en jezelf) veel beter kennen. Racepark Meppen is een uitdagende en technische baan. Zeker geen kartbaantje, wat sommigen schijnen te denken… Het circuit is 2,3 kilometer lang en zoals je op de foto kunt zien, vier auto’s naast elkaar is geen probleem. Ja het ligt in Duitsland, maar het is dichterbij dan je denkt. Vanaf Utrecht is het 195 kilometer, dat zijn er maar 30 meer dan naar Assen.
De nieuwe datum is zaterdag 30 juli. Iedereen die al had ingeschreven op onze eerdere bonusaanbieding behoudt zijn rechten. Voor iedereen die nog niet had ingeschreven, we houden de korting erin. Op 30 juli mag je als HARC-lid een hele dag boenderen op Meppen voor maar 100 euro. Ben je geen HARC lid? Dan betaal je 195 euro en voor dat geld maken we je meteen lid! Dus kom kennismaken met Meppen voor een bescheiden prijs. We beloven je dat het een gezellige dag wordt! De inschrijfpagina op de website is hier te vinden: https://harc.nl/nl/evenementen/event/5160.

Meppen3

Merchandise

Word Lid

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix
  • Ontvangst in HARC-hospitality
  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) Octane Magazine
  • Gereduceerd tarief voor Vrij Rijden dagen-
  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen
  • 50% korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres
  • Korting op HARC-kleding

Bekijk de voordelen

Vrij rijden

De HARC biedt een aantal keer per jaar de mogelijkheid om op het circuit te ‘racen’. Er wordt niet in wedstrijdverband gereden. Maar iedereen is vrij om te testen, te trainen of circuitervaring op te doen.

Meer informatie

tkh logo
Vriend van de HARC