Scheuren & Keuren is terug!

617

Wegens succes geprolongeerd! De Dutch Race Driver Organization nodigt alle HARC-licentiehouders weer uit voor het traditionele Scheuren & Keuren evenement. Je kunt kiezen uit twee opties, voor of na de oliebollen:

Donderdag 28 december aanstaande van 9:00 tot 17:00 uur
en/of
Donderdag 11 januari 2024 van 13:00 tot 17:00 uur

Tijdens Scheuren & Keuren kun je je medisch laten keuren en/of gewoon lekker genieten van het circuit voor de ontspanning. De DRDA-instructeurs staan voor je klaar om te helpen en tips te geven. Om je licentie te verlengen, dien je ieder kalenderjaar een medische keuring te ondergaan. Daarna vul je de formulieren van de KNAF in en upload je deze, samen met de doktersverklaring op MIJN KNAF. Vervolgens betaal je de contributie aan de KNAF en ontvang je je licentie voor het nieuwe jaar. Om het verlengen van je licentie zo aangenaam mogelijk te maken en je eventueel te assisteren met de formulieren, organiseert de Dutch Race Driver Academy dit leuke concept. Door te werken met sessies van twee uur, blijft de baan altijd goed toegankelijk, is er altijd een instructeur beschikbaar en hoef je niet lang te wachten op de dokter. Uiteraard wordt gezorgd we voor een hapje en een drankje om 2023 af te sluiten en 2024 in te luiden!

Tarieven:

  • Medische keuring, administratieve afhandeling en twee uur circuit rijden: € 299,- ex. BTW (exclusief licentiekosten KNAF)
  • Twee sessies rijden: € 499,- excl. BTW (exclusief licentiekosten KNAF)
  • Wil je meer sessies rijden? Ook dat kan. Drie sessies rijden kost € 649 ex BTW en exclusief licentiekosten KNAF en voor 4 sessies betaal je € 749 ex BTW en exclusief licentiekosten KNAF. Let op, per boeking is 1 medische keuring inbegrepen.
  • Losse keuring € 65,- ex BTW
  • Extra bestuurder € 25 ex BTW per sessie. Let op: alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een KNAF racelicentie.

Geen eigen auto? Geen probleem! Op de DRDO-website vind je een overzicht van de te huren auto's met daarbij behorende prijzen.

Inschrijven voor Scheuren & Keuren doe je hier: aanmelden S&K.

Ben je verhinderd op donderdag 28 december aanstaande? Geen zorgen, op 11 januari 2024 organiseert DRDO we nog een Scheuren & Keuren, in de middag van 13:00 tot 17:00 uur. Heb je vragen na het lezen van deze email, aarzel niet om contact op te nemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.