St. Paul Historic Zandvoort Trophy: dat wordt genieten!

406

Op 10, 11 en 12 mei staat Zandvoort in het teken van de Historische Zandvoort Trophy, ons oudste evenement met een lange traditie van bijna 50 jaar! De volledige naam luidt dit jaar: St. Paul Historic Zandvoort Trophy. Een sponsor waar we blij mee zijn omdat ze ons onder andere in staat stellen om weer een ouderwets programmablad uit te brengen. Alle dagen hebben een ander karakter, dus kies je voorkeur, of kom gewoon drie dagen! Klik hier voor het tijdschema. De toegang op vrijdag en zaterdag is gratis, op zondag niet. Daarom heeft ieder HARC-lid inmiddels een e-ticket ontvangen. Oh, en als je HARC -lid bent, dan wil je toch ook zelf op het circuit rijden? Dit evenement biedt een uitgelezen kans!

Vrijdag is Vrij Rijden dag voor de groepen 2, 3 em 4. Ook de racers zijn hier natuurlijk aanwezig om hun auto voor het weekend op punt te zetten. Inschrijven voor het Vrij Rijden doe je hier: Vrij Rijden vrijdag 10 mei Groep 2-3-4.

Op zaterdag zijn er kwalificaties voor de racegroepen FFR-FOR, NK GTTC & Triumph & MG Competitions,  Pre War MG vs Austin en NK HARC 82-90. Ook rijden deze klassen elk al een race. Bovendien is Octane aanwezig met Classics & Coffee en met een concours d’elegance voor auto’s van 25 jaar of ouder. Meer info vind je op octanemagazine.nl/evenementen. Heel bijzonder is dat we op deze dag drie sessies Vrij Rijden voor Groep 1 hebben ingepland. Een unieke kans om met je (vrijwel) standaard (semi-)klassieke auto op het circuit te rijden tijdens een race-event! Er zijn nog enkele plaatsen vrij, aanmelden doe je hier: Vrij Rijden zaterdag 11 mei Groep 1

Dan de zondag. Dan wordt er natuurlijk geracet, alle vier de klassen rijden een wedstrijd, NK GTTC en NK HARC 82-90 zelfs twee. Zondag dat is ook de dag dat klassiekerclubs en -eigenaren in groten getale naar het circuit zullen komen met hun bijzondere auto's. Dat wordt allemaal geregeld door 402Automotive die ook zorgen voor een mooi randprogramma met een concours en diverse sessies op het circuit. 

Kortom, mis het niet, tot ziens op de St. Paul Historic Zandvoort Trophy!