26 Jan 2024, 12:00
Raceplanet Bleekemolen Amsterdam


Geachte, geïnteresseerde van de HARC,

Op Vrijdag 26 Januari 2024 organiseren wij weer voor u en uw vrienden/collega’s/race collega’s/werknemers en alle anderen die ik ben vergeten het Go Kart evenement 2024 voor het goede doel, waarmee we de start van het nieuwe raceseizoen gaan inluiden.

Hier mag u als geïnteresseerde van de HARC / Vriend van de HARC toch niet ontbreken? Als deelnemer, toeschouwer of sponsor met een prijsje, u bent welkom. Wordt u de nieuwe winnaar van 2024.

Zoals ieder jaar is dit niet alleen een avond plezier maken, maar kunnen we dankzij jullie inschrijfgelden en een aantal sponsors ook een bijdrage leveren aan een goed doel. Dit jaar wordt het goede doel, Stichting de Baan (Baanmaatjes)`Stichting de Baan is een vrijwilligersorganisatie die al meer dan 50 jaar vrijetijdsactiviteiten organiseert voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking (LVB), autisme en/of niet aangeboren hersenletsel (NAH) in. Een bijzondere activiteit is “de Droomwolk”. Deelnemers kunnen een droomactiviteit opsturen en met een team van vrijwilligers (het Droomteam) wordt bekeken welke dromen we kunnen laten uitkomen.

De Harc laat dromen uitkomenDoor de geweldige steun van de Harc hebben wij al dromen kunnen laten uitkomen. Zo mocht Vincent van der Meij in 2022 “mee racen op het circuit van Zandvoort”, bekijk hier de race: https://www.youtube.com/watch?v=Coc0XG2xApA. En afgelopen jaar zijn wij met tien Baanmaatjes bij De Harc op bezoek geweest en hebben zij onze deelnemers over het circuit rondgereden. 

 Samen in 2024 nog meer dromen laten uitkomen? Het hele project wordt uitgevoerd door vrijwilligers van Stichting de Baan en de kosten horen alleen bij de uitvoering van de Droomwolk. Per droom worden kosten gemaakt zoals: vervoer van en naar locatie (huur busjes of auto’s), vrijwilligersvergoeding, droom ophalen en afsluiten. Daarnaast willen wij ook dit jaar een prachtig geïllustreerd boekje laten maken met de verhalen achter de dromen.  Stichting de Baan wil nog meer dromen laten uitkomen en de Droomwolk heel graag voortzetten in 2024. 

Meld je aan voor de race en samen laten we nog meer dromen uitkomen. Daarom ook onze keuze. 

Meld gewoon je team aan, je vrienden en collega’s willen zeker meedoen! Kijk voor alle informatie en om je in te schrijven op de website. Karten-voor-het-goede-doel

Rondom de kartrace van 90 minuten verzorgen wij voor u een avondvullend programma met een diverse verrassingen. Het programma ziet er als volgt uit:

 19.00      Ontvangst met drankje
 19:45      Uitleg en indeling karts
20.00      Kwalificatie 20 minuten
20:30      Race 1,5 uur met rijderswissels
22:00      Afsluiting: prijsuitreiking.

Teams mogen bestaan uit 3 of 4 personen. Minimale leeftijd 14 jaar (jonger met licentie in overleg). De kosten zijn voor een team van 3/4 personen € 345,--

Plaats van handeling is de indoor kartbaan van Bleekemolen Amsterdam op het adres Herwijk 10 (1046 BC Amsterdam). Raceplanet Bleekemolen Amsterdam

Eten; Zonder te reserveren kunt u niet eten, aangezien door de drukte dit anders niet op tijd voor grote groepen geregeld kan worden. Wilt u toch wat eten kan dit alleen als u van tevoren besteld. 

We bieden dit jaar geen Saté menu in het pakket aan, maar natuurlijk kunt u dit wel eten bij Raceplanet Bleekemolen vooraf. De prijs is 17,50 per persoon. Zoals aangegeven wel reserveren. Dat kan ook eventueel bij ons, we horen dan graag het aantal eters. Er is een beperkte kaart. Info bij https://raceplanet.nl/

 Dus niet gereserveerd van te voren , niet teleurgesteld zijn als de medewerkers u niet van eten kunnen voorzien.

 Inschrijven? De volgende gegevens willen wij van u hebben: HARC-karten-voor-het-goede-doel

* Wat is de naam van uw team? * Uit hoeveel personen bestaat uw team? * Wilt u wel deelnemen maar bent u maar met 1 of 2 personen? Dan kunnen wij een team samenstellen met individuele inschrijvingen.

* Heeft u als bedrijf of persoon de mogelijkheid om een prijsje of artikel beschikbaar te stellen? Zo ja, wat? (natuurlijk krijgt u naamsvermelding door ons op de avond en in berichtgeving)
* Graag uw contactgegevens: 
Naam: Telefoonnummer: Emailadres: 

* Wilt u een factuur op de zaak dan graag even aangeven.

Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging met gegevens voor de betaling. Contante betaling op de dag zelf is alleen mogelijk wanneer u vooraf een aanbetaling a € 100,00 per bank doet.

 Bij voorbaat dank, Donovan Wolfrat  Voor verdere vragen secretariaat@harc.nl

Voorlopige deelnemers lijst; Kees Kooij - CCMotorsport / Allroundhousing-Racing / Molenaar / V-Web Internet Solutions - QControl - MK2 software / HARC 1  / De TCers / Van der Heijden Autosport  / Hammink Performance/ Touring/ ,SP-Support Race en Rally Service/ RA12 Racing Team/ Team Timo Span / Garage Van Egmond / Team Carst Span / Team OVAIRC Team Ameo 1 / Team Ameo 2 / Circuit Zandvoort /  Dick van Maanen Autobedrijf

Wie is de volgende? Nog een team te gaan , geef je snel op


Inschrijven voor dit evenement

Inschrijven kan tot: 24 Jan 2024, 12:00

Direct inschrijven
Title:
Date:
Description:
Event Id:
Totaal aantal deelnemers:

Karten Goede Doel