28 Dec 2023, 12:00
Circuit Zandvoort , Burgemeester Van Alphenstraat 108

Het inmiddels traditionele Scheuren & Keuren evenement in samenwerking met Dutch Driver Group en HARC vindt plaats op: Donderdag 28 december aanstaande van 9:00 tot 17:00 uur

Tijdens Scheuren & Keuren kun je je medisch laten keuren en/of gewoon lekker genieten van het circuit voor de ontspanning. Onze instructeurs staan voor je klaar om te helpen en tips te geven.

Hoe werkt het?

Tussen Kerst en Oud & Nieuw en in het nieuwe jaar bieden wij je de mogelijkheid om even aan de drukte te ontsnappen en in actie te komen op het Circuit van Zandvoort. De KNAF-keuringsarts zal aanwezig zijn om je tussen het rijden door medisch te keuren.

 Om je licentie te verlengen, dien je ieder kalenderjaar een medische keuring te ondergaan. Daarna vul je de formulieren van de KNAF in en upload je deze, samen met de doktersverklaring op MIJN KNAF. Vervolgens betaal je de contributie aan de KNAF en ontvang je je licentie voor het nieuwe jaar.

Om het verlengen van je licentie zo aangenaam mogelijk te maken en je eventueel te assisteren met de formulieren, organiseert de Dutch Race Driver Academy dit leuke concept. Door te werken met sessies van twee uur, blijft de baan altijd goed toegankelijk, is er altijd een instructeur beschikbaar en hoef je niet lang te wachten op de dokter.

Uiteraard zorgen we voor een hapje en een drankje om 2023 af te sluiten en 2024 in te luiden!

 Tarieven:

  • Medische keuring, administratieve afhandeling en twee uur circuit rijden: € 299,- ex. BTW (exclusief licentiekosten KNAF)
  • Twee sessies rijden: € 499,- excl. BTW (exclusief licentiekosten KNAF)
  • Wil je meer sessies rijden? Ook dat kan. Drie sessies rijden kost € 649 ex BTW en exclusief licentiekosten KNAF en voor 4 sessies betaal je € 749 ex BTW en exclusief licentiekosten KNAF. Let op, per boeking is 1 medische keuring inbegrepen.
  • Losse keuring € 65,- ex BTW
  • Extra bestuurder € 25 ex BTW per sessie. Let op: alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een KNAF racelicentie.

Geen eigen auto? Geen probleem! Op onze website vind je een overzicht van de te huren auto’s met daarbij behorende prijzen.

Inschrijven voor dit evenement

Inschrijven kan tot: 28 Dec 2023, 12:00

Direct inschrijven