15 Jun 2024, 12:00
Luchtmachtbasis Gilze-Rijen

Na een aantal jaren afwezigheid is Classic Wings & Wheels weer terug. Het evenement viert dit jaar haar 10-jarig jubileum en de HARC is erbij!

Wat is Classic Wings & Wheels?

Classic Wings & Wheels is een eendaags evenement waar bezoekers kunnen genieten van een fantastisch samenspel van spectaculaire klassieke (race-) auto’s en unieke historische vliegtuigen. Als bezoeker krijgt u een VIP-behandeling: naast het spectaculaire programma dat u van nabij kunt volgen, kunt u ontspannen genieten op de terrasjes en wordt u de gehele dag in de watten gelegd met catering van hoog niveau. Het uiteindelijke doel van dit grandioze rij- en vliegfeest is om met de opbrengst een aanzienlijk bedrag aan een goed doel te schenken. Dit jaar zijn het SLMK Fonds, het Zeldzame Ziektenfonds en de Stichting Hoogvliegers de begunstigden. Het evenement vindt plaats op luchtmachtbasis Gilze-Rijen en wordt georganiseerd door de Stichting Classic Wings & Wheels in samenwerking met de Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht.

De 10e editie van Classic Wings & Wheels vindt plaats op zaterdag 15 juni 2024

Het evenement zal onder andere in het teken staan van het 75-jarig jubileum van Abarth. Daarnaast zullen vele auto-clubs hun opwachting maken en zullen de F1, sportscars en andere racers letterlijk het stof doen opwaaien van de start-landingsbaan! De actie op de baan wordt afgewisseld met actie in de lucht, met indrukwekkende fly-bys van Spitfires en andere historische vliegtuigen.

HARC biedt een unieke kennismaking, 

Wilt u het evenement bezoeken als toeschouwer?

Voor het eerst sinds lange tijd is de HARC weer betrokken bij de organisatie van Classic Wings & Wheels. De Historische Auto Ren Club is trots, dat zij vanaf dit jaar mede-organisator is van dit prachtige programma met historische vliegtuigen en historische automobielen, samen met Stichting Classic Wings & Wheels en CM.com Circuit Zandvoort. Om u als HARC-lid als toeschouwer kennis te laten maken met dit bijzondere evenement komt er een unieke en eenmalige aanbieding tegen een sterk gereduceerd tarief a € 95,00! 

U kunt zich aanmelden als toeschouwer door voor 5 juni een mail te sturen aan secretariaat@harc.nl.

Let op 1 kaart per lid en identificatie plicht aan de poort van de luchtmacht basis.. De bestelde kaarten kunnen op zaterdag 15 juni vanaf 8:00 worden afgehaald in Van der Valk Hotel Gilze-Rijen Tilburg. 

Wilt u met uw auto deelnemen aan het evenement?

Wilt u met uw SuperSixties, NK GTTC ,NK HARC 82-90 of andere (race)auto deelnemen aan de race demo? Via onderstaande link "DIRECT INSCHRIJVEN" kunt u zich inschrijven tot 20 mei! Voor vragen kunt u zich wenden tot Niek Bouman via events@harc.nl

INSCHRIJFFORMULIER

RACE/“DEMO 

Inschrijven kan op deze website,

Ondanks het feit dat U bent vrijgesteld van inschrijfgeld, stellen wij het zeer op prijs als U een bijdrage kunt doneren aan onze goede doelen: rek.NL56ABNA0590696572 o.v.v Donatie Race demo. 


Uiteindelijk  moeten de beide goede doelen de overwinnaars zijn van Classic Wings&Wheels 2024.


NB: Rond 20 Mei ontvangt U onze definitieve bevestiging en alle info omtrent het evenement.

Inschrijven voor dit evenement

Inschrijven kan tot: 13 Jun 2024, 12:00

Direct inschrijven
Title:
Date:
Description:
Event Id:
Totaal aantal deelnemers:

Deelname race programma