Buitenkeukenadviseur.nl nieuwe Vriend van de HARC

487

Mike Teeuwen is de man achter DeKeukenadviseur.nl en de Buitenkeukenadviseur.nl, gevestigd in Cruquius, gemeente Haarlemmermeer. Over zijn bedrijf en zijn keuze om Vriend van de HARC te worden, vertelt hij het volgende: 

“Onder de naam DeKeukenadviseur.nl kom ik bij particulieren thuis, overdags of ’s avonds, om hun wensen op dit gebied te bespreken. Ik bekijk de situatie ter plekke, zie zo wat er wel en niet kan en meet meteen de keuken in, die ik op maat ga samenstellen. De inbouw begeleid ik van A tot Z, inclusief eventueel stuc- en loodgieterswerk en aanpassing van de meterkast, maar ook sloop en afvoer van de oude keuken. Nieuw is trouwens Buitenkeukenadviseur.nl, gespecialiseerd in verkoop van luxe buitenkeukens. In alle gevallen kies ik uitsluitend voor Duitse kwaliteitsproducten van vaste leveranciers.”

“Klanten bezoek ik met een BMW E46 M3. Verder bezit ik al heel lang een Alfa Romeo 916 GTV 2.0 V6 TB, die ik af en toe op Circuit Zandvoort of de Nürburgring uitlaat. Voor de Vrij Rijden-dagen van de HARC zet ik meestal een oersterke BMW E30 325i met een rolkooi in. Deze trackdays spreken me het meest aan vanwege de ongedwongen sfeer. Er komen echte liefhebbers, die elkaar de ruimte geven op de baan. Voor mijn business vind ik de Vrienden van de HARC interessant, want het komt regelmatig voor dat mensen een compleet nieuwe keuken voor binnen of buiten nodig hebben, zonder gezeur.”

Meer informatie: www.dekeukenadviseur.nl / www.buitenkeukenadviseur.nl