Hospitality, Merchandise en Parade tijdens de Historic Grand Prix

1449

Het is bijna zover, de Historic Grand Prix editie 2023 staat voor de deur. Alle HARC-leden hebben inmiddels per mail het digitale toegangsbewijs ontvangen. Bij aankomst op het circuit verwelkomen we u graag in onze HARC Hospitality tent op Paddock 2, pal naast de Hans Ernst bocht. Hier ontvangt u de consumptiemunten en een gratis Historic GP editie 2023 t-shirt. In de HARC Hospitality is nog meer HARC merchandise verkrijgbaar, waaronder de nieuwe zonnige Historic GP 2023 kleding. Nu alvast meer zien? Al deze producten zijn te bekijken - en ook te bestellen - in onze webshop www.harc-shop.nl.

Op zaterdagavond vanaf 19:30 is er weer de traditionele parade door het dorp. Alle eigenaren van historische sport- en racewagens worden uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Aanmelden voor de parade kan op zaterdag vanaf 10:00 door een sticker op te halen bij de HARC hospitality. 

Het beloven drie schitterende dagen te worden. Om goed beslagen ten ijs te komen is het een goed idee om de voorbeschouwing van Mattijs Diepraam te lezen: https://harc.nl/nl/nieuws/groot-f1-startveld-wordt-hoogtepunt-van-historic-grand-prix. Tot vrijdag, zaterdag en/of zondag!