Met korting naar DAY1 World of Cars in Assen

1286

HARC partner 402 Automotive start het seizoen binnenkort! Kom naar DAY1 World of Cars in Assen op 27 maart en maak gebruik van €5,- ledenkorting.
Zondag 27 maart kun je eindelijk genieten van het eerste DAY1 World of Cars evenement en wel op het TT Circuit Assen. Na lange tijd eindelijk een autoshow zonder covid beperkingen als mondkapjes, afstand of QR-codes!! Bij DAY1 World of Cars draait het om auto’s, maar ook lifestyle, sport, gaming, muziek en waar je oog in oog komt te staan met jouw favoriete droomauto’s, influencers, bekende coureurs, artiesten en nog veel meer. Je komt ogen en oren te kort bij de Drive of Fame voor een volle hoofdtribune waar de mooiste supercars of de dikste autocreaties af en aan rijden. Dutch Time Attack opent het seizoen na lange tijd en tijdens de Dragraces komen meer dan honderd sportieve auto's in actie. Je eigen auto op de paddock parkeren kan ook, of het nu een oldtimer, youngtimer, supercar of andere sportieve auto betreft.
Ben je lid van de HARC en wil je met korting komen vraag dan de kortingscode op bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en je krijgt 5 euro korting op de entreeprijs. Voor info ga naar www.assen.day1worldofcars.com.