Wereldpremière op Assen

432

We maken ons op voor de eerste editie van de Assen Classic Grand Prix op 16 t/m 18 september aanstaande. Tijdens dit grote historische evenement op de legendarische TT-baan maakt de nieuwe ETCC 1300 klasse zijn debuut. ETCC 1300 is een serie individuele races op internationale circuits speciaal voorbehouden aan historische auto's met een cilinderinhoud van maximaal 1300 cm3. Daar zijn e rnog veel van en die willen w eterugzien op het circuit! Denk aan Mini’s, Fiatjes, NSU’s, Simca’s, Sprites, Midgets, Spitfires en nog veel meer! ETCC 1300 is een initiatief van de HARC in samenwerking met de Kampf der Zwerge.

Doe mee, stof je racewagen af. Het inschrijfgeld voor deze wereldpremière bedraagt slechts € 450 voor een 2 x 20 minuten quali en een extra lange race van 40 minuten met verplichte pitstop en eventueel rijderswissel (totaal dus 80 minuten track time). We maken gebruik van het QControl inschrijfsysteem van de HARC. Ga hiervoor naar de evenement pagina op de website: https://harc.nl/nl/evenementen/event/5171

Lees meer over ETCC 1300 op de website: https://harc.nl/nl/home-etcc-1300.

Wil je meedoen, heb je vragen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel het secretariaat: +3120 4974704 of +316 10146016.

Merchandise

Word Lid

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix
  • Ontvangst in HARC-hospitality
  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) Octane Magazine
  • Gereduceerd tarief voor Vrij Rijden dagen-
  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen
  • 50% korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres
  • Korting op HARC-kleding

Bekijk de voordelen

Vrij rijden

De HARC biedt een aantal keer per jaar de mogelijkheid om op het circuit te ‘racen’. Er wordt niet in wedstrijdverband gereden. Maar iedereen is vrij om te testen, te trainen of circuitervaring op te doen.

Meer informatie

tkh logo
Vriend van de HARC